Anyukám ad napi 400 ft-ot, hogy osszam be. Én reagálom túl, hogy ez így nem helyes?
3 hete kezdte ezt el, mióta megtudta, hogy lefeküdtem már a barátommal.
Szerinte én nagylány vagyok, szóval tudjak ennyi pénzből is megélni és örüljek, hogy a számlákba nem kell beleadnom.. :S
Amúgy múltkor nagyon rosszul voltam (angina pectoris) és azt mondta, hogy nem visz be az ügyeletre.. Nagylány vagyok, sétáljak/buszozzak be.. (busszal is min fél óra, átszállás, stb, kocsival kb 10 perc..) Na a végén elájultam, de utána legalább jobban lettem..
Visszatérve a 400 ft-ra, ebből kell reggelit, ebédet és vacsit biztosítani magamnak. Nincs nyári nadrágom, csak téli, szóval muszáj vagyok abba járni még most is, mert nincs pénzem újra.. Ráadásul nemsokára elszakad.. :( Remélem kibírja míg vége a sulinak.. :/
Rossz üres zsemlén élni :/
Mit tegyek hogy megenyhüljön? :(
jaa értem.. hát akkor viszont nem értem. Biztosan teljesen belegyezett nem csak félreértetted? Ülj le vele beszélgetni szerintem A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:58 voltam
Most ez nagyon ciki, de egyszer már kivettem a kaját a kutya táljából, lemostam és megettem .. :(
amúgy a kutya sem éhezik, napi 2x kap a legjobb minőségű tápból.. Lehet majd abból veszek én is.. :/
Nem írtad hány éves vagy, én max olyan 16-nak tippellek.
Tehát anyád gyakorlatilag szívinfarktus közeli állapotban cserben hagyott? Az derék, törvények szerint még egy vadidegennek is segítenie kéne.
Nem tudom, hogy milyen és mennyi idős csávóval feküdtél össze, de a lányom életét soha nem veszélyeztetném.
21/f
Nah,azt hiszem most fogják írni,hogy ez kamu kérdés :S.
Ez nagyon durva... nem ad kaját? Gyámhivatal... Mennyi idő után és hány éves sráccal feküdtél le? Nem tudod valahogy kiengesztelni anyádat? Apukád vagy tesó nem tud vele beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!