Anyukám ad napi 400 ft-ot, hogy osszam be. Én reagálom túl, hogy ez így nem helyes?
3 hete kezdte ezt el, mióta megtudta, hogy lefeküdtem már a barátommal.
Szerinte én nagylány vagyok, szóval tudjak ennyi pénzből is megélni és örüljek, hogy a számlákba nem kell beleadnom.. :S
Amúgy múltkor nagyon rosszul voltam (angina pectoris) és azt mondta, hogy nem visz be az ügyeletre.. Nagylány vagyok, sétáljak/buszozzak be.. (busszal is min fél óra, átszállás, stb, kocsival kb 10 perc..) Na a végén elájultam, de utána legalább jobban lettem..
Visszatérve a 400 ft-ra, ebből kell reggelit, ebédet és vacsit biztosítani magamnak. Nincs nyári nadrágom, csak téli, szóval muszáj vagyok abba járni még most is, mert nincs pénzem újra.. Ráadásul nemsokára elszakad.. :( Remélem kibírja míg vége a sulinak.. :/
Rossz üres zsemlén élni :/
Mit tegyek hogy megenyhüljön? :(
Azt sem tudom, hogy a samponomat miből vegyem majd meg, mert 500 ml 2000 ft.. Így is hígítom, hogy minél tovább kitartson, de muszáj vagyok ezt venni...
Amúgy a családunk anyagi helyzete jobb az átlagnál, minden nap csirkemell, saláták, stbstb..
Nem engedi, hogy kivegyek bármit a hűtőből, mert azt nem a 400 ft-omon vettem.
16-ot töltöttem nemrég
Mindig tök normálisak voltak, elmehettem bárhova, beszélgettünk.. most meg.. :( nem is ehetek..
És a női dolgaimat miből vegyem meg??? Kb 10 db van itthon, és nagyon erős szokott lenni, az a 10 elfogy 1 nap alatt. És a hétvégén fog megjönni..
Mindennap csirke mell,saláták<--- abból nem kapsz?
Amúgy hány éves vagy? Az is fontos...
Meg is beszéltük, hogy le fogok feküdni a barátommal, őt is imádják (imádták..), évek óta ismerik, 1 éve vagyunk együtt..
Mikor elmondtam, hogy megtörtént, na akkor változott meg minden.
Írtam, hogy 16.
Nem kapok belőle, direkt úgy főz, hogy nekem már ne is maradjon. (én érek haza legkésőbb)
Ha marad akkor meg inkább odaadja a kutyának a szemem láttára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!