Meg lehet élni havi 22.800 forintból?
Figyelt kérdés
Aki elveszíti az állását, legfeljebb 3 hónapig kaphat munkanélküli ellátást a munkaügyi központtól. Ha addig nem talál új munkahelyet, jövedelempótló támogatást kérhet a kormányhivataltól, amelynek összege kemény 22.800 forint. Orbánék szerint ennyi elég a kajára egyáltalán?dec. 25. 08:29
111/114 anonim 

válasza:

#110 Nem pénzt kaptam a családtól, hanem jótanácsot, fizikai segítséget (pl a lakás felújításánál a festésben, pakolásban) és olyat, hogy pl a szüleim kezesként beszálltak a lakáshitelembe.
112/114 anonim 

válasza:

Igen és az állam meg szépen ingyen oktatott és mi a hála? Hogy mindent magadtól értél el, na persze. Diplomásként több eszed is lehetne.
113/114 anonim 

válasza:

#112 Az egyetemet speciel fizetősen végeztem el. Az állami ingyen oktatást meg bőven kifizetem az adómmal.
114/114 anonim válasza:
És képzeld el aki nem teljesíti a 30 napot attól ezt is elveszik én így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!