Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meg lehet élni havi 22.800...

Meg lehet élni havi 22.800 forintból?

Figyelt kérdés
Aki elveszíti az állását, legfeljebb 3 hónapig kaphat munkanélküli ellátást a munkaügyi központtól. Ha addig nem talál új munkahelyet, jövedelempótló támogatást kérhet a kormányhivataltól, amelynek összege kemény 22.800 forint. Orbánék szerint ennyi elég a kajára egyáltalán?

dec. 25. 08:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Tiszás, de miért is? A Tisza sem akarja emelni a minimálnyugdíjat, ahogy a Fidesz nem emelte 2010 óta egyszer sem, és szinten tartja a 2008-as gazdasági világválság miatt befagyasztott minimálnyugdíjat?
dec. 31. 10:17
 102/113 anonim ***** válasza:
34%
Nem a Tiszának nincs egy épkézláb programja csak Brüsszel 3.14csáját nyalja. Tele egy csomó töketlen, öntelt, pénzéhes barommal.
dec. 31. 11:47
 103/113 anonim ***** válasza:
54%
#102 Miért, az jobb, hogy Orbán meg a Putler hátsóját tisztítja lelkes nyelvcsapásokkal?
dec. 31. 19:13
 104/113 anonim ***** válasza:
0%
Jobb igen.
dec. 31. 19:14
 105/113 anonim ***** válasza:
Oké. Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban.
dec. 31. 19:16
 106/113 anonim ***** válasza:

"Mit csinált a delikvens 3 hónapig hogy nem talált munkát?

Azért általánosságban kijelenthető hogy ma Magyarországon aki akar, az tud dolgozni. Azok sírnak ilyenen, akik segélyen akarnak élősködni munka helyett."

Azért ezek durva kijelentések...

Nem mindegy, hogy:

- hol élsz

- milyen ott a tömegközlekedés (munkába járás miatt)

- a környékeden milyen munkalehetőségek vannak és neked olyan végzettséged van-e

- hány éves vagy (50 fölött szinte reménytelen)

- mobilizálható vagy-e (kisgyerekkel nemigen)

- egy műszak, több műszak, vagy folyamatos munkarend (gyerekkel szintén nem mindegy)

Még sorolhatnám...

jan. 1. 06:30
 107/113 anonim ***** válasza:
0%

"Oké. Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban."

Magadból indulsz ki, ugye? Sz@r életed lehet 2010-től és még kitudja meddig :D

jan. 1. 07:33
 108/113 anonim ***** válasza:
0%
Melyik az a kistelepülés, ahol nem tudsz munkát találni 3 hónapja?
jan. 10. 10:18
 109/113 anonim ***** válasza:

#107 Köszi, én megvagyok. Jól élek, de ez semmiben sem Orbán érdeke, én ugyanis kivül esek a támogatott körből (bőven 25 fölött vagyok, férfi, diplomás, nincs és nem is lesz gyerekem), tehát csak adót fizetni vagyok jó a Fidesz szemében.

MINDEN, amit elértem, kizárólag a saját erőfeszítéseimnek és a családom támogatásának köszönhető.

jan. 10. 10:57
 110/113 anonim ***** válasza:
Igen persze. Csak azért talán a családod is azért támogatott mert volt miből, hála a kormány támogatásának régen.
jan. 10. 15:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!