Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meg lehet élni havi 22.800...

Meg lehet élni havi 22.800 forintból?

Figyelt kérdés
Aki elveszíti az állását, legfeljebb 3 hónapig kaphat munkanélküli ellátást a munkaügyi központtól. Ha addig nem talál új munkahelyet, jövedelempótló támogatást kérhet a kormányhivataltól, amelynek összege kemény 22.800 forint. Orbánék szerint ennyi elég a kajára egyáltalán?

tegnapelőtt 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:

"Előre megmondtam hogy úgy is ez lesz."

Persze, hiszen te magad is tudod, hogy semmi nem derült ki róla.

tegnap 10:20
 92/95 anonim ***** válasza:

#78 Tökmindegy, a lényegen nem változtat, hogy van felmondási idő és legalább egy részében nem kell dolgozni, csak a bért kapod, tehát van időd új munkát keresni.

" Elvileg megteheted, hogy nem írod alá a közös megegyezést, de nem ajánlott ellenkezzél."

Miért is? Ha nem írod alá, akkor maradsz alkalmazásban.

"Évekig munkaügyi bíróságra mászkálni meg ki akar?"

Miért is? Ha nincs meg az alapja az azonnali hatályú felmondásnak, akkor csak rendes felmondással, megfelelő indokkal tudnak elküldeni. Ott pedig ha nem valós az indok, zokszó nélkül a munkavállalónak adnak igazat a bíróságon.

tegnap 10:26
 93/95 anonim ***** válasza:

"Persze, hiszen te magad is tudod, hogy semmi nem derült ki róla."

Nyilván nem fogok az összes feltüntetett adatommal megmutatni egy bérpapírt valami jöttment gyakorikérdésekes böfögőnek, csak hogy tudjon rá maszturbálni.

tegnap 10:34
 94/95 anonim ***** válasza:
Elszomorítalak, de a bruttó 450 ezer forintos fizetésedre nem fog senki maszturbálni. Tudom ez most elég érzékenyen érintett, de így van.:) Elég sokan vannak akik nettó 800 ezer felett keresnek, ahogy én is így nem érdekel a kisemberek bére.
tegnap 10:38
 95/95 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező!

Én 26 évet húztam le egy helyen. Ettől függetlenül én is csak 90 napra kaptam álláskeresési járadékot, akárcsak azok, akik minimum kb. 3 évet dolgoztak "érte". Nem talált nekem senki más melót, csak én. Kb. 6 és fél hónap múlva.

Kit kell megölnöm miatta? :)

Vonják a fizetésemből a járulékot (havi 107.000 Ft körül), mégis magánorvoshoz kellett vinnem a gyerekem, amikor majd megfulladt éjszaka az "asztmás jellegű" köhögéstől. 4 hónapot kellett volna várnom a tüdőgyógyászatra.

Félévente kell vérvizsgálatra járnom, mindegy, hogy miért. A házidoki a beutalót alig akarja kiadni, mert szerinte sokba kerül a vizsgálat. Alkudozik velem. Én ilyenkor közlöm vele, hogy én is sokat fizetek havonta be az állami közösbe, pont azért, hogy amikor szükségem van rá, megcsinálják ezeket. Arról már nem is beszélve, hogy 9 éve a háziorvosom és csak tavaly találkoztunk először. Ez logikusan azt jelenti, hogy 8 éve nem jártam nála.

Van ebben az országban bármi, ami az igazságérzetemet ne bántaná?

tegnap 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!