Havi nettó 400 ezer forintból meg lehet élni? Tudtok egyébb pénz szerzési lehetőségeket amivel ki tudnám egészíteni a fizetésem?
"3-as a magyar emberek többsége szerintem vagy albérletben vagy hitelből vett házban él."
Szerintem max. 5-6%-uk.
Azt ne vedd ide, amikor van egy családnak egy 6 fős családi háza, de már csak 3-an élnek benne, mert a többiek meghaltak, de megtartják annak ellenére, hogy jóval meghaladja az igényeiket, és egyvalaki még elmegy egy másik városba venni egy lakást hitelre.
Ekkor KÉT lakhelye van az illetőnek.
Tehát van már egy hitelmentes IS - pontosabban 6 főnyi hitelmentes ingatlana van a 3 főnek, azaz 2 hitelmentes férőhelyet is fenntart, és e MELLETT van a hitelezett lakása!!
"nem értem hogy bír valaki ennél kevesebb fizetésből életben maradni"
Én vagyok a 8-9-es, kb. 120 000 Ft-ből fenn vagyok.:)
Saját a lakás előszöris, és nincs mellette sehol más lakhatási lehetőségem, szóval nincs egy hátrahagyott szülői ház, dédmamai telek, legelő, nyaraló, sátor, fa sufni, stb. Minden bele van forgatva a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!