Havi nettó 400 ezer forintból meg lehet élni? Tudtok egyébb pénz szerzési lehetőségeket amivel ki tudnám egészíteni a fizetésem?
Nem, nem élek álomvilágban, sőt, neked fogalmad sincs arról, hogy én hol és miben élek.
Az, hogy kinek mi a "normális családi ház" és mi a "normális környék", eléggé relatív.
A fél ország olcsóbb házban él, mint 50M, s számukra az normális. Sőt, a bolygó lakosainak 80%-a 50M-nál olcsóbb házban él, s számukra az normális.
Érdekes, hogy a kérdésben még fogalmad sincs, hogyan lehetne "normális" pénzt keresni, a 21-ben meg te osztod az észt nekem.
Szóval, a kommentjeid alapján "TE EGY ÁLOMVILÁGBAN ÉLSZ". Neked a havi 400 nettóból soha nem lesz 50 milliós házad.
De 10-20 milliós sem...
Még lehet élni belőle nem könnyen de még.
Havi háromszor mehetsz mellette vérplazmát adni.
"Az, hogy kinek mi a "normális családi ház" és mi a "normális környék", eléggé relatív."
És még csak nem is ezt kérdezte. De számonkér, hogy mért nem arra válaszoltál, amit nem kérdezett.:))
25:
Élelmiszer (sok gyümölcs, növényi tej, hús, fűszerek, sajtok, krémek szendvics alapanyagok, sok zöldség, illetve víz és gyümölcslé) + kukás zsák. :D
28+
Ráadásul apámtól visszakaptam váratlanul egyben a 170-ezres tartozását, úgyhogy most kis dőzsölés lesz számomra és betervezünk még egy nyaralást. :3 (Persze spórolok is.) Persze ez külön helyzet, de a 250 körüli fizumból még én adogatok kölcsönbe állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!