Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az új pet...

Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?

Figyelt kérdés

Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.

Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.

Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?

Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.

2024. jún. 12. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:

46-osként, tavaly június 30-án azt írtam, hogy nem szívesen szarakodom vele, inkább elajándékozom.

Aztán időközben elköltöztem és a közelemben van LIDL, továbbá még ünnepekkor vettem egy karton dobozos italt, így mondom, tegyünk próbát, összegyűjtöttem őket egy kukazsákba és tegnap elmentem a LIDL-be, próbacseresznye.

Hát ki van írva, hogy applikéció, meg utalás meg ilyenek, na mondom, ez is jól kezdődik.

De aztán jött a kellemes csalódás: lehetett utalványcetlit kérni anonim, és a gép nem kötekedett velem, az össze dobozt, flakont elfogadta. Így 1800,-Ftos levásárolható kupont adott, névtelenül, amit fel is használtam. Szóval pozitív tapasztalat váltotta fel a kezdeti ellenérzéseket.

jan. 30. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!