Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?
Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.
Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.
Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?
Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.
- Nyugotszenterzsébet
- Büdöskútpuszta
- Inota
- Lak
- Felsővadász
- Pusztaradvány
Szigetvár, József Attila utca SPAR
Szendrő, Hősök tere COOP
Inota Várpalota része :DDDD
Edelény Borsodi út PENNY
Szikszó Hunyadi út PENNY
Hernádvécse Rákóczi út COOP
Az általad felsorolt települések közül a legtávolabb eső Felsővadász volt, de az is 21 km, vagyis 30 alatt van bőven. A többi jellemzően 10 körül.
Valóban, a Csereháton vannak necces települések (Gagybátor éppen kívül esik a 30 km távolságon), de ezeknek nem az a legnagyobb problémájuk, hogy nincs hova vinni a PET palackot. Az ott lakók pl hol iskoláztatják a gyermekeiket?
"kürtőskalácskának" van igaza.
Sokan nem képesek észrevenni a leírtakban rejlő lényeget.
"30 km" = rohadt messze van (ennyi lett volna a lényeg, nem a kilométer száma)
Írhattam volna 100 kilométert is. Nem mindegy? Nem a szomszédban van a bolt, ez a lényeg...
10 km is rohadtmessze van oda vissza 20.. Főleg egy 50 évesnek.
"Az ott lakók pl hol iskoláztatják a gyermekeiket?"
Nincsenek gyerekek az ilyen helyeken vagy ha vannak se oda bejelentve.
Egy ismerősöm úgy járt, hogy a gép mindent visszaköpködött. Én ilyenkor sarkon fordulnék és úgy ott hagynám az egészet a pitschäba dobozostól, palackostól, mindenestől.
Azt tervezem, hogy sértetlenül összegyűjtök valamennyit egy átlátszó kukazsákba és kiteszem a kukák mellé. Hátha elviszi valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!