Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az új pet...

Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?

Figyelt kérdés

Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.

Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.

Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?

Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.

jún. 12. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
jún. 12. 20:31
 2/77 anonim válasza:
95%
PET palack esetén értelmezhetetlen, hogy nem lehet összegyűrni. Ki megy egy teherautó PET palackkal boltba?
jún. 12. 20:33
 3/77 anonim ***** válasza:
93%
Hol vannak ilyen visszaváltók? Rákerestem most, de csak híreket dob ki.
jún. 12. 20:44
 4/77 anonim ***** válasza:
29%
Nem foglalkoztat a téma, kukába dobom.
jún. 12. 20:46
 5/77 anonim válasza:
88%
Engem rettenetesen zavar, hogy nem lehet összenyomni a palackot (sem az alumínium dobozokat, amik visszaváltósak), különben nem lehet visszaváltani. Jó elgondolás lenne, de mondjuk mikor fogok megindulni tömegközlekedéssel, vagy gyalog az összes flakonnal, ami akár lehet 10 db is minimum úgy, hogy az a lehető legnagyobb helyet foglalja? Egyessével a tököm fog rohangálni, 1x50 ft veszteséget még "lenyel" kb bárki, rossz érzés nélkül kidobja az ember, nagyobb mennyiség összegyűjtését meg csökkenti, hogy nem lehet összenyomni és úgy beváltani.
jún. 12. 21:30
 6/77 anonim ***** válasza:
93%
A Lidl közelében lakom. Hetente 10-15 db palackot viszek vissza. Nekem tetszik a rendszer. Az 1990-es években én még az üveg kólásüvegeket váltottam vissza.
jún. 12. 21:38
 7/77 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyetértek veletek!

Én sem tudok nagyobb mennyiséget magammal vinni a buszon, úgy hogy sértetlen maradjon. Viszont ennyiszer ötven forintot sajnálok majd kidobni az ablakon.

#3: Én láttam Pennyben, Coopban és Aldiban is már.

jún. 12. 21:39
 8/77 A kérdező kommentje:
#6: Igen úgy viszont jó, ha a közelben van a bolt. Úgy megoldható.
jún. 12. 21:40
 9/77 Szolovjov ***** válasza:
77%
Úgy baromság ahogy van. Eddig is volt szelektív gyűjtés, belegórtam a sárga kukába oszt jónapot. Ezután is oda fogom tenni, csak egy jó ürügy arra, hogy 50-Ft-ot emeljenek a termékeken. Sörből is át kell térni az üvegesre.
jún. 12. 21:52
 10/77 anonim ***** válasza:
17%
ugyanolyan életbonyolító látszatintézkedés a kicsi hisztérikus zöld autistáknak, mint minden más szr... értem hogy ők a jövő, de muszáj a mai emberek életét cseszegetni azért, hogy ha pici babáék kirepülnek a családi fészekből a támogató otthonba, akkor nagyon jól érezhessék magukat a világméretű játszóterükön?
jún. 12. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!