Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az új pet...

Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?

Figyelt kérdés

Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.

Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.

Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?

Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.

jún. 12. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért nem szabad, elvileg darálja (különben nyitás után 20 perccel már meg is telne), de még nem volt alkalmam magamnak kipróbálni mert nem lehet kapni “belevaló” flakont… így nem nagyon tudom mi értelme az egésznek mondjuk…

jún. 13. 11:07
 22/77 anonim ***** válasza:
82%
Ha valóban darálja, akkor sztornó a 18-as válasz első része. Visszavonom. De így meg nem értem a logikáját, hogy akkor miért kell sértetlennek maradnia, ha úgyis a darálóba megy. Na mindegy, biztos erre is van valami magyarázat. Köszi a helyreigazítást, ha így van!
jún. 13. 11:13
 23/77 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tudnia a gépnek olvasni a vonalkódot, hogy visszaadja a pénzt, ezért nem szabad kilapítani.
jún. 13. 11:41
 24/77 anonim ***** válasza:
100%

"De így meg nem értem a logikáját"

A gépnek le kell olvasnia a vonalkódot és fel kell ismernie hogy az adott kódhoz tartozó palackot helyeztek-e bele.

jún. 13. 13:44
 25/77 anonim ***** válasza:
74%

Köszi a magyarázatot, de elkéstél vele. :DDD

Azt még akkor írtam, amikor még nem volt meg a 23-as válasz. A 23-as után már nem volt nehéz rájönni nekem sem. :D De azért köszi.

jún. 13. 14:23
 26/77 anonim ***** válasza:
52%
akit nem érdekel a környzettudatosság az vágja le a vonalkódokat a csomagolásról és csak azt olvastassa be a géppel, a flakont meg dobja ahová akarja. ha a műanyagosba dobja az egy fokkal jobb
jún. 13. 14:37
 27/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne oda dobja ahova “akarja” hanem oda ahova való!!!

jún. 13. 15:52
 28/77 anonim ***** válasza:
42%
Igen. Nagyon szeretem. Csak lehetne több a betétdíj
jún. 13. 20:26
 29/77 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a visszaváltót ma a Pennyben. Volt egy üres, sértetlen flakonom a városban sétálva.

Nagyon könnyen "elveszi" a gép. Ki lehet választani, hogy a boltban levásárolható kupont kérsz vagy valami jótékonykodást választasz. Az nem tudom mit takar.

Így a gyakorlatban látva nem rossz, de nekem esélytelen lesz visszahordani.

Viszont a visszaváltó mellett halomban álltak az üres pet palackok.

jún. 18. 21:57
 30/77 anonim ***** válasza:
87%
igazából azért macerás mert hiába viszi vissza valaki egyesével, és van a beváltási határidő asszem 6 hónap, nyilván nem egy köteg papírral szeretne odállítani a kasszához, hanem egy darabbal, amin mind van, de ahhoz az kell hogy szorgosan gyűjtsd és egyben vidd vissza halmot. mi kisvárosban élünk, kocsi nincs, hogy vigyünk vissza sokat egyszerre... nem fogok járni hátamon zsákkal Pennybe. én mikor egyet próbából visszaváltottam, ott volt nálam fizetésnél egyszerre a pennys kártyával, az telvették, a másikat visszaadták hogy "majd a végén", jó, ott szorongattam végig közben pakoltam a cuccokat összegyűrődött tök macerás is, áh nem volt ez jó ötlet sztem
jún. 18. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!