Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az új pet...

Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?

Figyelt kérdés

Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.

Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.

Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?

Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.

jún. 12. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
37%

Nem lenne rossz, legalább nem a kommunális szemétbe dobnák sokan az alut meg a többit.

jún. 26. 14:02
 42/77 anonim ***** válasza:
70%

Látom a képmutatás az megy ezerrel! Aki eddig látta fingta az az 50 ft után is le fogja fingani! Max majd kevesebbet vásárolnam az emberek aztán újabb munkahelyekkel kevesebb!

A lényeg az ADÓ!

vagy hívd aminek akarod...

jún. 26. 16:35
 43/77 anonim ***** válasza:
70%
én nem vagyok hajléktalan, de ha hagynak ottelszórva penny-s kosarat inkább azt fogom meg hiába csak 10 ft van benne. mindig az van bennem hogyha valamihez pont annyi hiányozna, milyen jól jönne. értelemszerűen a palackot sem szívesen dobnám el, pedig itt sincs autó nagytételben visszavinni
jún. 26. 16:46
 44/77 anonim ***** válasza:
81%

"Ne 50 forint miatt vacakoljatok vele, hanem azért, hogy védjük a környeztet! :)"

Drága Bogár!

Az, hogy 30 kilométert csak azért kocsikázok el, füstölöm a légkört, keltem a zajokat az autóval, hogy 50 forintos palackokat visszavigyek a boltba, szerinted nem környezetszennyezés?

Nem csak az a környezetszennyezés, hogy eldobok valamit, amiből nem lesz soha komposzt a növényeknek.

Hulladékgazdálkodást azért találták ki, hogy ezeket a dolgokat megoldja. Fizetek érte, ahogy valószínűleg Te is. Én nem dobálom el a szemetet az utcán, hanem összegyűjtöm a kukába, amit elvisz a hulladékszolgáltató és állítólag utána azt megfelelően kezeli. Azért fizetem a számlájukat...

jún. 30. 06:36
 45/77 anonim ***** válasza:
0%
Mutass egy települést az országban, ahol 30 km-t kell autózni a legközelebbi visszaváltóhoz! :)
jún. 30. 10:05
 46/77 anonim ***** válasza:
71%
Én pont azon gondolkodom, mivel nem akarok baszakodni vele, hogy elajándékoznám olyanoknak, akiknek ez is jelent valamit, ha összejön egy 10-15-20db. A plusz 50 forintot meg háborúsinflációsáremelkedésnek fogom "könyvelni".
jún. 30. 13:33
 47/77 anonim ***** válasza:
100%

"Mutass egy települést az országban, ahol 30 km-t kell autózni a legközelebbi visszaváltóhoz! "

- Tornyópuszta

- Vecseny

Ez már nem is 1 település. Tudok többet is... :)

júl. 1. 08:07
 48/77 anonim ***** válasza:
32%
Valahol mégis megveszed a betétdíjas üdítőket, de visszaváltani nincs lehetőséged. Vagy nem veszel többet betétdíjas terméket vagy pedig úgy fogod fel hogy 50 Ft-tal emelkedett mindennek az ára. Ezeket a palackokat kirakod a kuka mellé és biztosan lesz valaki aki elviszi. Így ismeretlenül segítesz olyanon akinek ez megéri.
júl. 1. 08:20
 49/77 anonim ***** válasza:
74%

"- Tornyópuszta

- Vecseny

Ez már nem is 1 település. Tudok többet is... :)"

- Tarján, SPAR. 5-6 km

- Veszprémvarsány, Coop. 4-5 km

Azt meg hadd ne kelljen kifejtsem, hogy ezeket a termékeket valahol meg is kell venni. Jellemzően ott visszaváltható.

júl. 1. 10:14
 50/77 anonim ***** válasza:
14%

"hogy 30 kilométert csak azért kocsikázok el, füstölöm a légkört, keltem a zajokat az autóval"

Gyalog kell menni!

Fő az egészséges test!

Meg a testedzés!

Úgyis el van hízva már minden magyar az árstoppos csirkefarháttól, meg a tejtől, cukortól!

Szóval ha szereted! Megvéded!

Irány a sereg! (😂😂😂😂)

júl. 1. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!