Tetszik nektek az új pet palack visszaváltós rendszer?
Ma vettem a DM-ben néhány ásványvizet. Most akartam kidobni a blokkot, ránézek és látom, hogy minden flakon ásványvíz árán felül fel van számolva 50 Ft.
Egy kicsi ásványvíz így 259+50 Ft. Fel is hívta a pénztáros a figyelmem arra, hogy ezeket már visszaválthatom.
Nektek tetszik ez a rendszer? Használtátok már az automatát?
Nekem érdekes lesz hurcolni a buszon a pet palackokat, hogy valahol visszaváltsam. Eddig mindent szelektíven gyűjtöttem.
Nem lenne rossz, legalább nem a kommunális szemétbe dobnák sokan az alut meg a többit.
Látom a képmutatás az megy ezerrel! Aki eddig látta fingta az az 50 ft után is le fogja fingani! Max majd kevesebbet vásárolnam az emberek aztán újabb munkahelyekkel kevesebb!
A lényeg az ADÓ!
vagy hívd aminek akarod...
"Ne 50 forint miatt vacakoljatok vele, hanem azért, hogy védjük a környeztet! :)"
Drága Bogár!
Az, hogy 30 kilométert csak azért kocsikázok el, füstölöm a légkört, keltem a zajokat az autóval, hogy 50 forintos palackokat visszavigyek a boltba, szerinted nem környezetszennyezés?
Nem csak az a környezetszennyezés, hogy eldobok valamit, amiből nem lesz soha komposzt a növényeknek.
Hulladékgazdálkodást azért találták ki, hogy ezeket a dolgokat megoldja. Fizetek érte, ahogy valószínűleg Te is. Én nem dobálom el a szemetet az utcán, hanem összegyűjtöm a kukába, amit elvisz a hulladékszolgáltató és állítólag utána azt megfelelően kezeli. Azért fizetem a számlájukat...
"Mutass egy települést az országban, ahol 30 km-t kell autózni a legközelebbi visszaváltóhoz! "
- Tornyópuszta
- Vecseny
Ez már nem is 1 település. Tudok többet is... :)
"- Tornyópuszta
- Vecseny
Ez már nem is 1 település. Tudok többet is... :)"
- Tarján, SPAR. 5-6 km
- Veszprémvarsány, Coop. 4-5 km
Azt meg hadd ne kelljen kifejtsem, hogy ezeket a termékeket valahol meg is kell venni. Jellemzően ott visszaváltható.
"hogy 30 kilométert csak azért kocsikázok el, füstölöm a légkört, keltem a zajokat az autóval"
Gyalog kell menni!
Fő az egészséges test!
Meg a testedzés!
Úgyis el van hízva már minden magyar az árstoppos csirkefarháttól, meg a tejtől, cukortól!
Szóval ha szereted! Megvéded!
Irány a sereg! (😂😂😂😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!