Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal hogy akkor...

Egyetértetek azzal hogy akkor lehet spórolni ha van miből, a nincsből nem lehet?

Figyelt kérdés

Személyeskedés nélkül.

Én egyetértek ezzel mert először kifizetem a csekkeket, aztán kaja ( menüterv alapján) gyógyszerek háztartási dolgok.A maradékból ha van más kiadás pl elromlott háztartási gép, vagy elszakadt cipő.

És ha ezenfelül maradna azt félretenném de nem marad.

Nem konkret összeg kapcsán csak az elv érdekel

2021. febr. 20. 14:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ezek az ellen oldalon szerepelnek de pl

- épp a múltkori betegség esetén orvoshoz menni, gyógyszert kivàltani KELL , ekkor ha valakit az ember meg fogad h vigye orvoshoz maris sokba kerül ( nincs ügyelet itt csak 20 km-re )

- auto nélkül helyben tudnánk bevásárolni , maszek kisbolt és Coop van itt, Lidl annyival olcsóbb hogy 2 bevásárláson behozza.

Meg mint írtam a főnöke ha nem rugalmas munkaerő , elküldené

De ez csak elméleti síkon:

A buszbérletből a fennmaradó rész és a városi bérlet sem lenne olcsóbb. Plusz elég ha 2 alkalommal késné le, akkor 5- 6 ezer lenne a fuvar innen.

2021. febr. 20. 17:30
 62/121 anonim ***** válasza:
43%
te nem érted az egészet kérdező, nem számít ,csak ne játszd az áldozatot.
2021. febr. 20. 17:31
 63/121 anonim ***** válasza:
Miket főztök, és hogyan? A hogyan ezért fontos, mert ugye lehet pl. pizzát készíteni bolti pizzatésztával meg saját készítésűvel is, de durva árkülönbség van.
2021. febr. 20. 17:31
 64/121 A kérdező kommentje:

Sajnos aki nagyvárosi vagy jó közlekedésű környéken él, el sem tudja képzelni, milyen.

Énis volt , hogy elbőgtem magam mert lekéstem a buszt az utolsót ami bejön a faluba, és mivel nem volt pénzem fogadni senkit hogy jöjjön fuvarba stoppolnom kellett haza és gy idegen aki nem a faluba jött volna de Megsajnalt hozott el.

Ilyeneknek az ember nem teszi ki magát ha nem muszáj!

2021. febr. 20. 17:33
 65/121 anonim ***** válasza:
14%
nem érdekel, hogy lekésted a buszt. mennyit kerestek?
2021. febr. 20. 17:34
 66/121 A kérdező kommentje:

63 Normál egyszerű ételeket,

Pl gulyásleves , rakott krumpli ,

Krumplifőzelék, fasírt, sült krumpli,

Palócleves ,tojásleves, csirkepörkölt.

Ezt már lefaragtam régebben volt egy két pizza rendelés de már nem szoktunk

2021. febr. 20. 17:35
 67/121 anonim ***** válasza:
A villanyszerelő nagyon keresett szakma, vállalkozóként szerintem mindig lesz munkája es jóval többet keres majd. Én párod helyében azért nézném mindig az álláshirdetéseket az autóval elérhető körzetben. Illetve, bár mondtad, hogy még kezdő, de azért vállalhat kisebb munkákat. Én mikor kerestem, alig találtam villanyszerelőt kisebb munkákra, mind csak nagy megbízást vállalt, tele volt megrendelésekkel.
2021. febr. 20. 17:36
 68/121 A kérdező kommentje:

65 Nem fogok konkrét összegeket megadni, mikor privatban az autó árába is belekötöttek.

Az elv számít , hogy először ezt fizetem utána ezt stb.

2021. febr. 20. 17:36
 69/121 A kérdező kommentje:
67 Nézi a hirdetéseket, csak még kezdőként nem mer vàllalkozni kell tapasztalat hozza szakmailag.
2021. febr. 20. 17:37
 70/121 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy szar helyen laktok? szar a közlekedés, a bolt, a munkalehetőség. miért nem mentek arrébb? le vagytok szögezve oda?
2021. febr. 20. 17:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!