Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal hogy akkor...

Egyetértetek azzal hogy akkor lehet spórolni ha van miből, a nincsből nem lehet?

Figyelt kérdés

Személyeskedés nélkül.

Én egyetértek ezzel mert először kifizetem a csekkeket, aztán kaja ( menüterv alapján) gyógyszerek háztartási dolgok.A maradékból ha van más kiadás pl elromlott háztartási gép, vagy elszakadt cipő.

És ha ezenfelül maradna azt félretenném de nem marad.

Nem konkret összeg kapcsán csak az elv érdekel

2021. febr. 20. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/121 A kérdező kommentje:

50 De értettem, erre írtam,hogy villanyszerelő szakmával nem lehet válogatni itt az állások között, hogy olyan legyen amihez nem kell autó.

A másik dolog : helyben csak maszek kisbolt és Coop van, etelek terén 2 bevásárlás vissza hozza az árát ,hogy autóval bemegy a Lidlbe.

2021. febr. 20. 16:49
 52/121 anonim ***** válasza:
40%

Jó, én feladtam. Mindenre van valami válasza, hogy miért nem.

Megírták. Vagy kevesebbet költesz, vagy keresel jobban fizető munkaheyet.

(A kocsiról zárszóként: kva sok nő van, aki kocsi nélkül is megoldja az életet, cipeli haza a kaját a boltból és vonszolja maga után a gyerekeit. Ez a "kell a kocsi az élethez, ha éhen döglök is" a férfiak fixációja)

2021. febr. 20. 16:50
 53/121 anonim ***** válasza:
100%
48 vagyok. Említettem a komfortzónát és eszembe jutott egy jó kis sztori, tanulságos. Volt egy kollegám, jó szakember. Elég gyenge fizuja volt. Rinyálgatott a főnöknek, hogy jó lenne egy kis emelés, de jött a szokásos duma, hogy most nem áll úgy a cég blablabla, biztos sokan tudják. Ez ment évekig, aztán kirúgták, kénytelen volt állást keresni. Most 3x annyit keres. Ha nem rugják ki, még mindig ott nyavajogna, nem akart kilépni a komfortzónájából. Megszokta a helyet, a munkát, csak a pénz volt kevés.
2021. febr. 20. 16:56
 54/121 qkker1 ***** válasza:
73%

"Villanyszerelő a szakmája."

B+ az egyik legjobb szakma, vállalkozóként szénné kereshetné magát, akkora hiány van JÓ szakemberből!

Kis német nyelvtudással Ausztria Németország is tárt karokkal várja!/míg tart a víruspánik, megtanulhat németül, kitűnő FB csoportok és YT videók vannak/

2021. febr. 20. 16:58
 55/121 A kérdező kommentje:

52 12 órás műszak, a másik irányba , ezek után már nem tudnék hogyan boltba menni, vagy hogy jutni onnan haza. Nem Budapest,vidék!!

Párom is volt, hogy szereltek fél 9ig olyankor az utolsó busz ami bejön a faluba eljött, ha nem autóval van akkor haza sem tud jönni. Vagy fizessek valakinek fuvart, ami nagyobb költség mert mégse éjszakázzon kint.

53 Hidd el ha lenne jobb, váltanék, de ettől itt csak hasonló van vagy rosszabb. Nincs se jómódú családom se protekcióm. Legalább fix bejelentett állás.

2021. febr. 20. 17:00
 56/121 A kérdező kommentje:
54 Még kezdő majd idővel ő is saját vállalkozásban gondolkodik.Külföld viszont egyáltalán nem opció, ez már egy családi , teljesen nem ide kapcsolódó dolog miatt. Ez még a velem való kapcsolata előtt történt.
2021. febr. 20. 17:02
 57/121 anonim ***** válasza:
53%

a sporólás úgy kezdődik, hogy nem 3500forintos kínai cipő, de nem is 40ezres.

Érdekes módon nekem a ~30fontos (tehát 12ezres) cipőim mindig 2,5-3 évig bírják, és csak a talpuk kopik el. Auto? Az luxus barátom.

2021. febr. 20. 17:02
 58/121 A kérdező kommentje:

57 Már leirtam, elismétlem a munkába járáshoz kell, mert itt nem jó a közlekedés, vidék.

Nekem nem bírják sokáig a cipők, ilyen a járásom, ezért sem veszek drágábbát. Az egyik oldalt eltaposom mindig , nem fogom felkötni magam csak mert ilyen a jàrásom, beérem olcsóbb cipővel.

2021. febr. 20. 17:10
 59/121 A kérdező kommentje:

Egyébként a kérdést a spórolás beosztás miatt tettem fel leirtam a nyitoban én hogy csinálom, és vártam más is ezzel kapcsolatban írjon.

De itt átment szapulásba, hogy auto az luxus. Biztos sokra mennénk vele ha eladná 300ezret ha ér lehet sokat is mondtam. De cserébe a főnöke elküldené mert nem tud rugalmas lenni.

2021. febr. 20. 17:12
 60/121 anonim ***** válasza:
60%
A kocsinak nem a 300 e forintos ára drága, hanem a biztosítás, az adó, a benzin, a javítás. De mindegy.
2021. febr. 20. 17:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!