Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal hogy akkor...

Egyetértetek azzal hogy akkor lehet spórolni ha van miből, a nincsből nem lehet?

Figyelt kérdés

Személyeskedés nélkül.

Én egyetértek ezzel mert először kifizetem a csekkeket, aztán kaja ( menüterv alapján) gyógyszerek háztartási dolgok.A maradékból ha van más kiadás pl elromlott háztartási gép, vagy elszakadt cipő.

És ha ezenfelül maradna azt félretenném de nem marad.

Nem konkret összeg kapcsán csak az elv érdekel

2021. febr. 20. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
54%
Én is egyetértek a 25+28. válaszokkal. Az autó igen is kényelmi eszköz a legtöbb embernek (még vidéken is), bármennyire nem tetszik.
2021. febr. 20. 16:04
 32/121 A kérdező kommentje:
Vállalkozónál dolgozik ahol nincs céges buszjárat vagy ilyesmi.
2021. febr. 20. 16:05
 33/121 anonim ***** válasza:
89%
29-es: ha netán valamilyen szerelö vagy, akkor buszon viszed a szerszámokat magaddal meg az anyagot, ami a szereléshez kell??? Megnézném, amikor vízvezetékcsöveket, csempéket, betonkeveröt, stb tömegközlekedve, biciklivel, gyalog szállítasz, vagy a szomszeédog kéred meg,hoyg fuvarozza az autójával!
 34/121 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, nem mindenütt olyan jó a tömegközlekedés. Egy kis faluból a varosba bejutni nem egyszerű ha mondjuk másfél óránként megy a busz....A bicikli tök jó. Addig, amíg nem több kilométert kell letekerni mondjuk szakadó esőben. Mondom ezt úgy, hogy biciklivel járok, itt nálunk az az alap, kell a munkámhoz is. Gyalogolni megint érdekes mondjuk a faluból a varosba. Céges busz nagy cégeknél van, azoknál se mindenütt, ahogy átlag ember se épp ugrál egy útitársért a saját kocsijában....

Ha kell neki a kocsi akkor kell neki

35/121 A kérdező kommentje:

31 Akkor ha neked kényelmi eszköz hogy oldanád meg?? Nincs busz sokszor ha végez már hazafele.

Gyalog biciklivel messze van.

Ilyenkor mi lenne?

2021. febr. 20. 16:06
 36/121 anonim ***** válasza:
Milyen idősek vagytok? OKJ nem játszik? Valami hétvégi kurzus?
2021. febr. 20. 16:07
 37/121 anonim ***** válasza:
46%
Kérdezö:nem kell foglalkozni azokkal, akik szerint csak luxus az autó, ezek többsége vagy Pesten vagy más nagyobb városban él, vagy olyan munkája van, hogy reggel 8-ra megy, délután 5-ig van a munkahelyen és 10 perc gyalog hazaérni.
2021. febr. 20. 16:08
 38/121 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írd fel a napi, heti fogyasztásotokat, a rezsit is. És húzd meg a kiadásokat.

Én nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy van, aki nem engedheti/egedhetné meg magának pl. a mobilnetet, de kell, mert az neki jár. Vagy 600millió tévécsatornája van. Ezeket le kell mondani

A fűtést ha lecsavarod 1-2 fokkal, az nem a világ vége, és máris kevesebb a számla. Fürdés helyett tusolás. Takarítás drága tisztítószerek helyett ecettel-citromsavval. Újság-előfizetés lemondása. Ezek csak példák, neked kell átgondolni.

2021. febr. 20. 16:09
 39/121 A kérdező kommentje:

36 Páromnak két szakmája van nem szeretne többet,elvileg hiány szakmája van ígyis aztán mégis nehéz volt elhelyezkednie.

Nekem folyamatos a műszakom, nincs szabad hétvégém így ez nem megoldható, meg amugysem telik rá.

2021. febr. 20. 16:10
 40/121 A kérdező kommentje:

38. A netet nem lehet lemondani, hűségidős a telefonhoz.Brutális lenne a kötbér.Újságot sose veszünk neten olvasunk mindent.

Fűtés fával történik nincs mit lecsavarni rajta. Ha egyikünk sincs itthon nem gyújtunk be, olyankor szívás is a hideg házba hazajönni de ez is spórolás.

Én tényleg igyekszem beosztani odafigyelni.

2021. febr. 20. 16:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!