Ti egyetértetek azzal, hogy a szülő business-classon repüljön, míg a gyerek economy-classon, hogy ne legyen elkényeztetve?
Pont most olvastam a cikket en is. :) Szerintem hulyeseg, neveles kerdese, nekem is gazdagok a szuleim, nem lettem elkenyeztetve, maximum aterezni nem tudom, amikor masok a penzhianyrol panaszkodnak, de fel tudom fogni, hogy van ilyen is. Nem keresek annyi penzt, mint a szuleim, de igyekszem a legtobb draga igenyemet is a sajat penzembol finanszirozni. Ha nincs penzem first classra, nem huzom le oket, veszek olcsobb jegyet, nem vagyok mar 10 eves, hogy alap legyen, hogy a szuleim allnak mindent.
De a cikkben le volt irva, hogy a repulout alatt az anyuka szeret felkeszulni a munkara, ezt nehezebben tenne nyilvan az economyn, az egesz csaladdal mellette. A tobbi az szerintem csak rizsa volt, hogy a gyerekek majd akkor, ha tudjak ertekelni, stb...
EZ hülyeség. Nem ettől fogja a gyerek értékelni a dolgokat maga körül.
Ha együtt megy a család, akkor együtt is menjenek. Ha teher, akkor menjenek kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!