Volt már benne részetek, hogy elhangzott olyan, hogy "ide be ne tedd a lábad többé"?
Akár szülőként, akár felnőttkorú gyerekként volt valakinek ilyen az életében?
(Mielőtt találgatnátok, hogy kit kell szidni, senkit. Engem közvetlenül nem érint, viszont azt sem mondhatom, hogy elméleti a kérdés. Testvérem gondolkozik ezen a 24 éves lányával (aki amúgy külön lakik.) Én tőle (testvéremtől) szűrve kapom az információkat, de a lány mintha totál meghülyült volna.)
Kérdésem az lenne, hogy volt-e valami pozitív vagy negatív hozadéka az ilyen kijelentésnek, hogy itt a vége, nem akarunk látni többet.
Köszönöm, ha ír valaki.
Igen, látatlanban, amíg nem tudjuk, pontosan miket csinál a lány, nehéz megmondani, hogy jogos lenne-e ez a reakció.
Kérdésedre válaszolva, nem volt ilyenben részem.
20F
Szerencsére nálunk sosem volt ilyen.
Elméletileg ebben az esetben nyitva hagynék egy kiskaput a gyerekemnek. Addig, mi
Bocsánat. véletlenül elküldtem!
Addig, míg ezt csinálod/így viselkedsz, nem jöhetsz hozzánk-és ezt be is tartanám/tartatnám. Ha a gyerekem nem jön, az már az ő döntése, nem az enyém. Én mindig várni fogom...
Kérdező #4: "Az a baj, hogy annyira leírnám (már amit én tudok), de félő, hogy felismerhető lenne:("
1. Ez egy anonim felület.
2. Éva helyett legyen Enikó vagy Bianka.
3. Szolnok helyett Visegrád.
Kápíís?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!