Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már benne részetek, hogy...

Volt már benne részetek, hogy elhangzott olyan, hogy "ide be ne tedd a lábad többé"?

Figyelt kérdés

Akár szülőként, akár felnőttkorú gyerekként volt valakinek ilyen az életében?

(Mielőtt találgatnátok, hogy kit kell szidni, senkit. Engem közvetlenül nem érint, viszont azt sem mondhatom, hogy elméleti a kérdés. Testvérem gondolkozik ezen a 24 éves lányával (aki amúgy külön lakik.) Én tőle (testvéremtől) szűrve kapom az információkat, de a lány mintha totál meghülyült volna.)

Kérdésem az lenne, hogy volt-e valami pozitív vagy negatív hozadéka az ilyen kijelentésnek, hogy itt a vége, nem akarunk látni többet.

Köszönöm, ha ír valaki.

2019. márc. 29. 11:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, nővérem már kivan idegileg, és folyton sír, és többször mondta nekem, hogy ő már meglépi, sokszor a nyelve hegyén van ez a mondat, de retteg is, hogyan sülne el a dolog. (És mielőtt jönne a kérdés, hogy "miközödhozzá", a testvérem egyrészt. Másrészt sajnálom, mert én hihetetlennek gondoltam eddig, hogy egy normális, higgadt, fiatalos ötvenes nőt így ki tud billenteni, ennyire tönkre tud tenni a huszonéves gyereke a viselt dolgaival.)
2019. márc. 29. 11:49
 2/16 anonymousreview60 ***** válasza:
33%
Mik azok a nővér által torzíthatott viselt dolgok?
2019. márc. 29. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen, látatlanban, amíg nem tudjuk, pontosan miket csinál a lány, nehéz megmondani, hogy jogos lenne-e ez a reakció.

Kérdésedre válaszolva, nem volt ilyenben részem.

20F

2019. márc. 29. 12:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy annyira leírnám (már amit én tudok), de félő, hogy felismerhető lenne:(
2019. márc. 29. 12:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Inkább az érdekelne, hogy aki volt így, mi történt aztán? Tehát hogy ez elhangzott, ez a mondat? Beijedt a fiatal és észhez tért, vagy sz...rt bele, és meg sem állt az óceán túlsó partjáig? Évekig/évtizedekig, "haragszomrád" volt a szülőkkel, vagy egy életre is akár? (Régebben is lehetett ilyen, ezért lehet, hogy tapasztalt valaki ilyet a családjában, ezért írtam ki.)
2019. márc. 29. 12:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
barátom szülei konkrétan kidobták az öccsét a házból, mert egyszerűen nem lehetett bírni vele. drogokkal kereskedett, bandaháborúkban vett részt (külföldiek). gyakorlatilag a család biztonsága érdekében tették ki a házból. mára a srác kb összeszedte magát, egyetemen tanul, mellette dolgozik, belátta hogy hülye volt és egyáltalán nem mérges a szüleire, sőt nagyon jóban vannak.
2019. márc. 29. 12:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nálunk sosem volt ilyen.

Elméletileg ebben az esetben nyitva hagynék egy kiskaput a gyerekemnek. Addig, mi

2019. márc. 29. 13:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat. véletlenül elküldtem!

Addig, míg ezt csinálod/így viselkedsz, nem jöhetsz hozzánk-és ezt be is tartanám/tartatnám. Ha a gyerekem nem jön, az már az ő döntése, nem az enyém. Én mindig várni fogom...

2019. márc. 29. 13:15
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen, volt. Nagymamám sajnos elmebeteg, hallucinál, tévképzetei vannak. Neki esett a 3 unokájának (ez mind verbális, mind fizikai úton történt, trágár szavakkal illetett minket, aztán ököllel jött nekünk), kitalálta, hogy mi lenézzük őt, mert el mertünk végezni egy egyetemet, és mivel ő öreg, beteg ember, ezért neki mindent el lehet nézni, azt is, hogy leri*b*ncozta a testvéremet, de mi alázatosan kérjünk bocsánatot, amiért... igazából nem is tudom miért. Ja igen, mert nem bólogattunk bőszen arra, hogy a testvérem r*b*nc, apukám meg r*hadjon meg (ezt sem ilyen szépen fogalmazta meg, hanem jóval trágárabban, de fennakadna szűrőn), anyukámról ugyanez. Megkértük, hogy ne mondjon ilyeneket a szüleinkről, testvérünkről, erre nekünk jött. Azóta nem nyitjuk rá az ajtót. Mindenkinek nyugodtabb, kényelmesebb az élete egy ilyen gonosz, gusztustalan vénember nélkül. Úgyhogy ha hívna sem tenném be a lábamat hozzá, de egyébként nem fog hívni, mert nem szeret minket. Csak a nyomorult azt nem fogja fel, hogy ő veszítette el a családját, mi csak egy paranoid schizofréniában szenvedő idiótát.
2019. márc. 29. 13:17
 10/16 anonymousreview60 ***** válasza:
41%

Kérdező #4: "Az a baj, hogy annyira leírnám (már amit én tudok), de félő, hogy felismerhető lenne:("

1. Ez egy anonim felület.

2. Éva helyett legyen Enikó vagy Bianka.

3. Szolnok helyett Visegrád.

Kápíís?

2019. márc. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!