Volt már benne részetek, hogy elhangzott olyan, hogy "ide be ne tedd a lábad többé"?
Akár szülőként, akár felnőttkorú gyerekként volt valakinek ilyen az életében?
(Mielőtt találgatnátok, hogy kit kell szidni, senkit. Engem közvetlenül nem érint, viszont azt sem mondhatom, hogy elméleti a kérdés. Testvérem gondolkozik ezen a 24 éves lányával (aki amúgy külön lakik.) Én tőle (testvéremtől) szűrve kapom az információkat, de a lány mintha totál meghülyült volna.)
Kérdésem az lenne, hogy volt-e valami pozitív vagy negatív hozadéka az ilyen kijelentésnek, hogy itt a vége, nem akarunk látni többet.
Köszönöm, ha ír valaki.
Ha külön lakik és felnőtt, akkor simán megteheti, hogy többet tényleg az anyja felé sem néz. Van olyan ismerősöm, aki az esküvőjére sem hívta meg a szüleit. Szerintem nem jó ide jutni, kevés olyan dolog van, ami esetén jogos lenne mondani, hogy ne tegye be a lábát többé. Gyilkosság esetén pl
De kisebb dolgoknal szerintem nem helyes ilyet mondani. De mindenki maga tudja. Ha ezt kijelenti, viselje a következményeit is.
Nem volt benne részem.
Nem is lesz soha. A szüleim biztos nem fognak ilyet mondani, és én se fogok a (még kicsi) gyerekeimnek.
Ha írsz konkrétumot, akkor érdemben lehet valamit mondani a testvéred esetére. Ha nem, akkor röviden ennyit: van, ahol mindegyik fél komolyan veszi ezt és örökre megszakad a kapcsolat, van, ahol egy könnyes kibékülés következik, van, ahol egy állóháború egyik epizódja történik csak, és egyik fél sem veszi komolyan ezt a kijelentést.
Szóval, amíg nincs konkrétum, addig a hozzászólások segítő ereje nulla. El lehet torzítani minden adatot (foglalkozást, élethelyzetet), adatokat meg lehet változtatni (nevet, vagy kismértékben életkort, vagy foglalkozást, isk. végzettséget). El nem hiszem, hogy nem lehet a problémát úgy előadni, hogy ne ismerjen magára az illető.
Különben ha ekkora a balhé, akkor valóban az a legfontosabb szempont akár a fiatal nőnek, akár az édesanyjának, hogy ne lehessen rájuk ismerni?
"A 24 éves felnőtt. Melyik 24 éves jár havi 1, esetleg kéthavi 3 alkalomnál gyakrabban a szüleinél? "
Ő jár kéthetente, 20 km-re lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!