Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
 231/266 anonim ***** válasza:
A nu-skin jobb? Vagy az is ilyen humbug?
2021. ápr. 23. 13:05
 232/266 anonim ***** válasza:
50%
Humbug csak a fejedben létezik.
2021. ápr. 23. 13:07
 233/266 anonim ***** válasza:
60%
Miért?
2021. ápr. 23. 13:08
 234/266 anonim ***** válasza:
75%

231: na azok még nagyobb hazugságokat mondanak a "csodás" cuccaikról!

Durván túlárazott minden, ráadásul hamis, áltudományos "méréssel" dumálják rá az áldozatokat a különféle étrendkiegészítőikre. Arról a scanner-ről már n+1 helyen lerántották a leplet, hogy totál humbug. GYakorlatilag a bőr karotionoid szintjét méri - de ők úgy adják elő, hogy ez komoly dolgokra enged következtetni a sezrvezet általános állapotára vonatkozóan. Pedig NEM.

Persze bárkit megmérnek, azonnal kiderül, hogy nem jó a szintje, és vegyen tízezrekért táplálékkiegészítőt ... tőlük....

2021. ápr. 23. 13:09
 235/266 anonim ***** válasza:
60%

#231: Szerintem a Nu Skin is humbug, de azt kevésbé ismerem. Egy volt szomszéd csinálta tavaly. Akkor tele volt a facebook-fala a sztenderd dolgokkal: szipiszupi táplálék-kiegészítők, vitaminok, fogkrém, "végre egy jó csapat tagja vagyok", csodabőrkrém, pozitív életszemlélet, motiváció, blablabla - ergo pont az, amit néhány közeli rokon művel foreveres cégér alatt.

Aztán 1-2 hónap után ezek eltűntek a faláról. Szerintem rájött, hogy ezeket a túlárazott, de alapvetően értéktelen vackokat eladni nehéz, ezek eladására másokat beszervezni pedig még annál is nehezebb. És hogy így szinte biztosan nem lesz a Nu Skinből pénze. Sajnos a foreveres rokonok erre két év alatt se jöttek rá (pedig ott sincs beépített ember, minimáleladás van, plusz álmodozás a fényes jövőről).

2021. ápr. 23. 16:26
 236/266 anonim ***** válasza:
76%

#231: [#235-öt folytatva] Szerintem minden humbug, ami úgy akar egészségügyi vegyületek kvázi önálló árusítására rávenni, hogy az se érdekli, hogy hányas voltál a suliban biológiából és kémiából.

Alapszabály (ezt tényleg tanítják az orvosi egyetemen): aminek nincs mellékhatása, annak hatása nincs. Első számú következmény: nem kell a mellékhatásoktól nagyon félni gyógyszerek (és most aktuálisan, oltások) esetében, ezek természetes velejárói egy hatással rendelkező vegyület esetében. Második számú következmény: vegyületekkel nem dobálózhat akárki. Ha bemégy a leglepukkantabb gyógyszertárba, abban is dolgozik legalább egy gyógyszerész. Aki az életéből legalább öt évet szánt arra (az érettségi után), hogy a biológia, a kémia és a fizika gyógyszerekkel kapcsolatos dolgait megtanulja. Lehet, hogy aki a gyógyszert kiadja neked, az "csak" egy gyógyszerészeti asszisztens, aki "csak" 1-1,5 évet tanult ilyesmiket (persze ez is messze felülmúlja a táplálék-kiegészítőkkel házaló ügynököket), de felette ott áll egy gyógyszerész, rohadt nagy biokémiai tudással. A Forever önálló(!) üzleti partnereinek a kutya se ellenőrzi természettudományos felkészültségüket, a jelentős részüknek nincs is, de majd pont meg tudják mondani, hogy mitől van magas vérnyomásod, és melyik aloeanyámkínja fogja azt levinni. Hát nem. Ha az aloeanyámkínja annyival lejjebb tudná vinni a vérnyomást, mint amekkora a hangya bokáján a pattanás, akkor baromi fontos lenne, hogy senki ne dozírozza túl. És akkor ellenőriznék, hogy ne mindenféle nímandok ajánlgassák őket. Vércukor, stresszhormonok, dettó. Azért házalhat minden nímand ezekkel a vegyületekkel, mert mai tudásunk alapján konkrétan semmit nem csinálnak a szervezettel.

[És itt most elnézést a nímand szó használatáért. Az illető lehet egy rendkívül értékes ember. Akár még az is lehet, hogy valami egészen másban nagymenő, mondjuk olyan kiválóan tud épületet tervezni, vagy olyan nagyszerű tud programozni, esetleg olyan ügyesen tud tolatni az utánfutós traktorral, ahogyan egy gyógyszerész soha.]

2021. ápr. 23. 16:56
 237/266 anonim ***** válasza:
75%

#236: *****

:)

Hihetetlen, amikor egy ilyen "nímandnak" kilóg a kapanyél a szájából, és közben sejtbiológia szinten próbálja osztani az észt. :-D

2021. ápr. 23. 16:58
 238/266 anonim ***** válasza:
0%

@236 “...mert mai tudásunk alapján konkrétan semmit nem csinálnak...”

Egyes számban beszélj a TE mai tudásodról!

Én nagyon szégyellném magam, ha valamiről halvány lila fingom sem lenne, de azért nyilvános fórumokon osztanám az észt...

Neked nem ciki? (Persze, értem én, hisz ennek felméréséhez is szükség van bizonyos mértékű értelmi képességekre...)

2021. ápr. 23. 17:20
 239/266 anonim ***** válasza:
81%
Hihetetlenek amúgy a foreveresek
2021. ápr. 23. 18:29
 240/266 anonim ***** válasza:
65%

#238: A "mai tudásunk"-ban a királyi többes az emberiség tudásanyagára vonatkozik. Mint ahogyan ma még nem tudjuk gyógyítani az AIDS-t. Én sem, te sem, senki sem (bár azt is hallottam FLP-ügynöktől, hogy a csodalötyi arra is jó - hát persze :D). Magyar nyelv kezdőknek.

Egyébként az FLP fejesei is úgy tudják, hogy ezek semleges anyagok a szervezetnek. Ha ők maguk elhinnék, hogy ezek bármit csinálnak, élettani-gyógyszerészeti-biokémiai-stb. felmérés nélkül nem adnák oda üzleti partnereknek forgalmazásra. Még túladagolnák a vásárlók. A vásárlók nem tudják túladagolni, tökmindegy a dozírozás. Miért is? Ja, igen, mert semmilyen ismert* hatásuk nincs ezeknek az anyagoknak.

* Nemcsak általam ismert hatás nincs. Senki által ismert hatás nincs. Még mielőtt lefutnánk ugyanazt a kört még egyszer. Sorry, ez van.

2021. ápr. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!