Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/266 anonim ***** válasza:
38%

Aki benne van, attól kérdezném hogy akiket beléptetsz magad alá, azokkal mennyit kell foglalkozni?

Az rendben és értem, hogy be kell őket tanítani, elmagyarázni mit és hogyan, de akkor minek tartják ezt a sok online meetinget, ahol mindenki elmondja a sikereit és azt hallgatják egész délelőtt. Persze értem, azt is, hogy mindig motiválni kell őket, vagyis hitegetni, hogy ebből alapozod meg a jövőd? Mert ha elmagyarázzák mit kell és hogyan, van egy séma, akkor egy önálló ember utána tud egyedül is dolgozni, saját időbeosztással.

Felnőtt embereknek van célja, tudják hová tartanak, akkor miért kell mindig noszogatni egymást? Nekem ez a nem szimpi, hogy ezt úgy adják elő, hogy segítünk, de ez nem segítség ez agymosás, nem?

2021. márc. 20. 14:11
 162/266 anonim ***** válasza:
75%

#161: Foreverező rokon rendszeresen találkozik a csapatával, korábban kávézóban, cukrászdában, most mindez a járvány miatt zoomon történik.

Tehát hetente egy-két este félrevonul a laptopjával, és hallgatja. Így volt hozzá szerencsém hozzá:

- "régen nem tudtam, mi hiányzik";

- "régen is tudtam, hogy kötöttség nélküli munkát szeretnék";

- "régen nem tudtam, hogy tudnak emberek napközben a plázában vásárolgatni";

- "most már tudom, mi hiányzott";

- "tudom, hogy ebből egyszer elérem, hogy otthagyhatom a munkahelyemet";

- "hiszek magamban";

- "én is hiszek benned";

- "hiszek benned";

- "én is hiszek magamban".

Még a sikereikről *sem* beszélnek, tehát még az sem kerül szóba, hogy ki mennyit adott el, mennyi embert épített be. Csak ez a nyálaskodás megy órákon át. Nincsenek illúzióim arról, hogy amikor korábban hetente összejöttek kávézni, akkor ott effektív munkamegbeszélés folyt volna.

A cél egyébként teljesen egyértelmű. Pszichésen ez jó hatással van az emberre, aki megerősödik a hitében. Éppen úgy hat, mint egy vallási összejövetel. Így megmarad vásárolni.

2021. márc. 20. 16:15
 163/266 anonim ***** válasza:
65%
Mert ha nem hipnotizálják őket folyamatosan, rájönnek, hogy többet fizetnek be, mint amennyit valaha is viszont fognak belőle látni.
2021. márc. 20. 17:11
 164/266 anonim ***** válasza:
60%
#163: Frappáns! :)
2021. márc. 20. 17:13
 165/266 anonim ***** válasza:
80%

És akik felül vannak, azok tisztában vannak vele, hogy mit tesznek, hogy csak álmokat árulnak a reménykedő embereknek?

De tényleg nem értem, hogy felnőtt emberek agyát így át lehet mosni? És mikor esik le nekik, hogy ez nem szabad élet, 1-2 éven belül? Akkor meg kilépnek?

Amúgy akik már jól keresnek belőle, sem szimpatikusak abból a szempontból, hogy hirdetik ezt a szabad életet, meg laptop life. Igen, viszont mitől szabad? Ugyanúgy egész nap a gép előtt ülnek, hétvégente, este, ünnepnap is, sőt az nekem ne beszéljen szabad életről, aki még nyaralás alatt is képes dolgozni vagy muszáj neki. Az nem szabad ember, ha 2 hétre nem tudja félre tenni a munkát!

2021. márc. 20. 19:02
 166/266 anonim ***** válasza:
72%

Aki a tetején van, az nyilván tudja, hogy langyos vizet árul hülyéknek. De a közép vonal általában maga is elhiszi, hogy majd ebből olyan gazdag lesz, mint aki egészen felül van. Ideiglenesen még az is előfordul, hogy a cég finanszíroz nekik egy magasabb életszínvonalat. Pl a legjobb számokat hozó középvezetők 3 hónapra megkapják a lízingelt új Ford focust. És akkor elmondhatják az alattuk lévőknek, hogy látod, az MLMből ilyen jól élek, új Focusom van. Az alsó szinten meg ezt elhiszik, és tepernek. Ugyanez a céges utazásokkal.

Mi ebből a valódi? Semmi. Csak az a pénz valódi, ami a piramis tetején lévő kb 3 embernek a zsebébe befolyik.

2021. márc. 20. 19:12
 167/266 anonim ***** válasza:
63%

"egyébként a számaidat összeadva csak 3854 jön ki"

Kedves Dóra. Talán elkerülte a figyelmedet a számaim utáni mondat:

"Aki érti a számokat, azok könnyen le tudják vonni a következtetést."

Nem tudom, hogy hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy ezeket össze kellene adni.

Szerintem engedd el ezt a témát, nem neked való.

2021. márc. 22. 09:27
 168/266 anonim ***** válasza:
63%

"...azokkal mennyit kell foglalkozni?"

Ez nagyon sok mindentől függ. Ez elején -főleg a kezdők- általában nagyon sokat foglalkoznak az embereikkel, mert úgy érzik, hogy minél többet foglalkoznak velük, annál nagyobb az esélye, hogy haladni fognak. Később már gyorsabban fel tudják mérni, hogy ki az, aki hajlandó energiát fektetni bele önállóan.

Indulj ki magadból: veled vajon mennyit kellene foglalkozni? Vagy az itt hozzászólók közül vajon mennyit? (Lenne itt olyan is, akire 10 év sem lenne elég.)

---------

"de akkor minek tartják ezt a sok online meetinget"

Egy ideális világban elég lenne mindenkinek elmenni egyetlen rendezvényre, ott felvázolnák nekik a marketing tervet és mindenki csinálná is magától. Ezzel szemben az emberek egy-egy rendezvény alkalmával csak pár mondatot jegyeznek meg, valószínűleg azt is rosszul. Mindenki annyit ért az egészből, amilyen szinten van. Pl sokan csak annyit hallanak meg először, hogy itt milliókat lehet keresni munka nélkül. Viszont ha eljut a következőre, akkor meghallja azt is, hogy dolgozni is kell. A következőn talán azt is, hogy nagyon sokat kell dolgozni a milliókért.

------------

"hogy mindig motiválni kell őket"

A motiváció csak nagyon rövid ideig tart ki. Aki csak motiválni tud, az hamar belebukik. Meg kell tanulni inspirálni az embereket, hogy ők akarják csinálni saját maguk miatt.

---------------

"Mert ha elmagyarázzák mit kell és hogyan, van egy séma, akkor egy önálló ember utána tud egyedül is dolgozni, saját időbeosztással."

A hálózatépítés sokkal bonyolultabb, mint az első ránézésre tűnik. Nincs olyan séma, ami mindenkinél tutibiztosan beválik. De abban igazad van, hogy egy önálló ember egyedül is meg tudja találni azt a sémát, ami neki működik. Csak nehéz megtalálni az ilyen embereket :)

-------

"Felnőtt embereknek van célja, tudják hová tartanak"

Ebben viszont nem értünk egyet. A legtöbb embernek nincs konkrét célja, sokan meg csak a hónap végéig látnak. Esetleg próbáld ki, kérdezz meg 20 embert, hogy mi az 5 éves célja konkrétan. (Neked van 3-5 éves célod?)

És még egy dolog ezzel kapcsolatban: sok embernek olyan céljai vannak, amik nem reálisak. Nem az a baj, hogy túl elrugaszkodottak, hanem épp ellenkezőleg: nevetségesen alacsonyak. Nem képesek elhinni magukról, hogy többre is képesek. Pl ott van az én egyik nagynéném. Egy cipőgyárban dolgozik 20 éve. Neki egyetlen célja, hogy onnan menjen nyugdíjba. Pedig egyáltalán nem hülyébb, mint a többi ember, akik jobban élnek nála. Többre is képes lenne, de ezt ő nem tudja elképzelni magáról. Az ilyeneknek -szerintem- igenis jót tesz egy kis motiváció. Nem is feltétlenül azért, hogy kezdjen el MLM-ezni, hanem hogy kezdjen már valamit az életével.

Már többször leírtam itt, hogy az MLM-et leginkább egy fogyókúrához tudnám hasonlítani. Elméletileg szinte mindenki képes lenne lefogyni, elég lenne egyszer elmondani neki, hogy hogyan változtasson a táplálkozási szokásain. Ezzel szemben rengeteg kövér ember van, sokan belevágnak egy-egy kúrába, de csak kevesen érnek el eredményt. Kevesen annyira tudatosak, hogy egyedül meg tudják csinálni. Aki ennyire tudatos, az valószínűleg el sem jut addig, hogy elhízzon.

Inspirációval viszont nagyobb az esélye egy sikeres kúrának. Esetleg, ha olyan ismerősöd, aki fogyókúrázókat vezet, kérdezd meg tőle, hogy hogyan csinálja. Valószínűleg nem csak annyit csinál, hogy egyszer összeállított egy étrendet, elküldi az embereknek, azok meg szépen, ügyesen lefogynak.

2021. márc. 22. 10:35
 169/266 anonim ***** válasza:
80%
Milyen következtetést is lehet levonni ezekből a számokból? Azt hogy a "csapattagok" nagyrésze csak nagyon ritkán vásárol, így a valós bevétele az MLM-nek tényleg az aktív tagokra kényszerített kötelező vásárlásból van. Ezt eddig is tudta mindenki, mivel drága, szar minőségű vackot csak az képes venni rendszeresen aki tényleg elhiszi hogy ebből fog milliomos lenni. A piramis tetején ülő feketeöves maffiózók meg röhögnek a sok idiótán.
2021. márc. 22. 23:51
 170/266 anonim ***** válasza:

Kedves Dóra,

Talán fuss neki még egyszer, hátha menni fog. Kitartás!

2021. márc. 23. 05:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!