Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
@138
SENKI nem vásárol muszájból. SENKI.
Ez nem a cég és nem az üzleti modell hibája. A cég nem tanítja, s a szakirodalom sem. Sőt, épp az ellenkezőjét tanítják.
Szóval, ez az egyén hibája.
Az nem lelki nyomás. Olyan mint az autó. Ha nem tankolsz bele rendszeresen, akkor nem megy. Persze, van akinek ez lelki nyomás, ám akinek az, az ne birtokoljon autót!
Én átlagosan havi 100e körül vásárolok magamnak. Nem azért mert muszáj, hanem mert szoktam kezet és fogat mosni meg hajat, szoktam zuhanyozni és fürdőzni. Szoktam borotválkozni, bőrradírt, kézkrémet, ajakírt használni. Eszek-iszok vitaminokat és egyéb hasznos összetevőket tartalmazó készítményeket, mert fontos az egészségem, járványos időszakban különösen kell erre figyelni.
Egyébként gyémánt szinttől nem feltétele a jutalékkifizetésnek a saját vásárlás.
Amúgy, gondoltad volna, hogy az autókereskedőnek és autószerelőnek is van autója, a kőművesnek háza, az ácsnak is háztetője? A villanyszerelő sem gyertyával világít, s a mosógépszerelő/forgalmazó sem a patakban mos kézzel. A teszkós pénztároslány is vásárol a teszkóban. S egyik sem azért teszi, mert muszáj, hanem azért, mert az általa vásárolt dolgok teszik teljessé az életét. A hálózatépítő miért lenne kivétel? Ő is használja azokat a minőségi termékeket, amelyeket marketingel. Sőt, a szomszédai és barátai is. Nem sok embert ismerek olyat, de nem is szívesen barátkoznék azzal, aki nem mos fogat, nem fürdik és full igénytelen a táplálkozását tekintve is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!