Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/266 anonim ***** válasza:
72%

#128: Igen, lényegében ez történik. Az egyik fő kritika az MLM rendszerek ellen, hogy nincs valóságos külső forgalmazás, a rendszer tagjai a valódi fogyasztók. Amivel nem lenne semmi baj, miért ne lehetne egy klub, ami arról szólna, hogy emberek egy csoportja szereti az adott dolgot (a termékeket mondjuk), erre hajlandó pénzt áldozni, és ezért a nagyhalak sokat keresnek. A probléma az, hogy a klub tagjai nagyon komolyan veszik az agresszív expanziót.

Én például nagyon szeretek sakkozni, és amatőr szinten csinálom is. Klubtagságival, versenyek nevezési díjával, sakkal kapcsolatos online vásárlással elköltök rá évi 50e forintot. Milliók vannak még így a világon (sokan még sokkal többet is költenek rá), és ebből az ágazatnak lesz fedezete, hogy a legjobb nagymestereket dollárszázezrekkel fizesse meg. Tiszta sor: mi, a belső körünk, a sakkszeretők megcsináljuk a magunk fogyasztását, és ezzel jól elvagyunk magunknak.

A Forevernél (és sok más MLM-nél) azonban a viselkedés általában olyan, mintha én éppen megtanulnám a lépéseket, és máris arról posztolgatnék, hogy megváltozott az életem, már tudom, hogy miből fogok magamnak olyan sportkocsit venni, mint Magnus Carlsen világbajnok. És 125 ismerősömnek járnék a nyakára, hogy ő is tanulja meg a lépéseket, mert ebből igazán meg lehet gazdagodni. Illetve ha egy fórumon azt látnám, hogy emberek azt írják: nem, a sakkozás alapvetően nem a meggazdagodásról szól, nagyon-nagyon kevés embernek sikerül, akkor a torkuknak ugranék, hogy ez nem így van, ne vegyék el másoktól az álmokat. Ezt a kezdő sakkozók nem csinálják, a kezdő foreveresek pedig igen.

Tény, hogy kb. 2500-as értékszámig a sakkozásból önmagában nagyon nehéz jól megélni. 2500 fölött kezdődik az, hogy az ember kizárólag sakkozásból egy felső középosztálybeli életet tud magának és a családjának biztosítani. Ezt a szintet nagyon kevesen érik el, tehetség, munka és szerencse kell hozzá. 1800 körüli kis pancserek, mint én, nem reklámozzák a lépések megtanulását, mint az évszázad üzleti befektetését. [Összevetésképp: a világbajnok értékszáma most 2847.]

2021. márc. 19. 10:22
 132/266 anonim ***** válasza:
81%

131 példája elég jó.

Két dolgot tennék hozzá:

1: az MLMes ha elhiteti veled, hogy neki mekkora jutaléka van, akkor lehet neki valóban jutaléka. Célokat, álmokat adnak el, kamu életstílust tartanak fenn, hogy az új belépők elhiggyék, hogy ez a valóság, hogy ezt ők is elérhetik.

2. És mindig elhangzik, hogy ha beleteszi a megfelelő mennyiségű és minőségű munkát. Ha az új belépő elbizonytalanodik, elégedetlen a jutalékával, akkor jön a lelki terror a föntebbi szintről: nem veszed elég komolyan az álmaid, nem dolgozol elég keményen. Persze, hiszen a föntebbi szinten ebből lesz pénz.

Ugyanez a lelki terror megy azokkal is, akik nem akarnak belépni. "Jól van, ha nem akarsz passzív jövedelmet, valóra váltani az álmaidat stb."

2021. márc. 19. 10:37
 133/266 anonim ***** válasza:
80%

132: ez pontosan így van!

Csak az illető a hibás, a rendszer az tökéletes.... Pffffff!

Egy olyan rendszer, ahol a résztvevők 98%-a legfeljebb gombokat keres, az minden csak nem tökéletes!

2021. márc. 19. 10:46
 134/266 anonim ***** válasza:
80%

132: még hozzátenném, hogy az általad említett lelki terrornál ráadásul sokkal galádabb módon nyomulnak: "neked nem számít a gyereked/családod/stb. egészsége??" Ha azt mondod, hogy ez neked drága, azonnal jön az "garasoskodsz a gyereked egészségén???"

Nagyon undorító szövegek!

2021. márc. 19. 10:50
 135/266 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, hogy valójában nem is jó minőségűek a termékek? Én ezt hallottam több helyről
2021. márc. 19. 13:32
 136/266 anonim ***** válasza:
75%
135: legalábbis messze nem olyan minőségűek, mint amit az árak sugallnak...
2021. márc. 19. 14:05
 137/266 anonim ***** válasza:
72%

#135: Erre nehéz röviden válaszolni, mert összetett kérdés. Vegyük csak az étrend-kiegészítőket (vannak kozmetikumaik, háztartási szereik, stb. is). Nagyon leegyszerűsítve: a legtöbb termékre egyáltalán nincs szükséged, mert semmi olyan nincs bennük, ami bármit is használna a szervezetednek. Van olyan termékük, amiben van a szervezet számára hasznosítható anyag (D-vitamin például), de a patikában ezeket töredékáron megkapod.

Az én környezetemben aktívan forevereznek, de egyetlen olyan terméket se tudnék mondani, aminek bármi értelme lenne. Hogy hatástalan anyagokból melyik a jobb minőségű, engem hidegen hagy.

2021. márc. 19. 14:20
 138/266 anonim ***** válasza:
72%

Két info a minőséghez.

1. A fentiekben levezettük, hogy csak és kizárólag azok vásárolnak, akiknek muszáj.

2. Az MLM a legdrágább marketing: minden vevőre jut egy eladó (igazából több is, hiszen a piramisban fentebb állókat is pénzelik a "vevő" pénzéből.)

Ebből a kettőből azért kikövetkeztethető, hogy mennyire jók a termékek.

2021. márc. 19. 14:29
 139/266 anonim ***** válasza:
80%

137: na igen... Nem véletlenül költik hozzá a fantasztikus meséket, hogy pl. az aloe ültetvények fölött megvették a légteret (!!!!!), hogy a repülők ne szennyezzék a hiperszuperbio-öko módon termesztett növényeket....

Uramatyám, és tényleg van, aki ilyen bullshitet elhisz? :-DDD

2021. márc. 19. 14:30
 140/266 anonim ***** válasza:
60%
Hol lehet jelentkezni foreveres ügynökségi tagnak?
2021. márc. 19. 18:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!