Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/266 anonim ***** válasza:
21%
Nézd, van itt 100 hozzászólás tegyük fel, 50 embertől. Talán egy volt, aki pozitívan nyilatkozott. Szerintem nagyon nem könnyű embereket beszervezni.
2021. márc. 15. 09:53
 112/266 anonim ***** válasza:
76%

#109: "Akik benne vannak, soha nem adnak egyértelmű válaszokat."

- Ez nem lep meg. Akik benne vannak, azok többségükben maguk is csak álmodoznak a milliós jutalékról. Általában őszintén hisznek is benne, hogy az majd egyszer eljön. De hogy hogyan és mikor, arról fogalmuk sincs (és nem is jön el). Ezért nem tudnak egyértelmű válaszokat adni.

"De nekem azt mondták eddig, hogy igen aki belép minden hónapban 50.000 Ft-ért kell vásárolnia, és pont ezért, akik alám belépnének ha ők is ennyiért vásárolnak, utánuk jár egy fix összeg."

- Itt van az egyik csalfaság. Attól, hogy valaki belép, nincs törvényi kötelezettsége az 50.000 forintos vásárlásra. Tehát a naiv FLP üzleti partner fejében az él, hogy belépteti a szomszédját, a kolléganőjét, a testvérét, és akkor ez majd mind-mind vásárol havi 50.000 forint értékben. De a többségük ezt nem fogja megtenni. Egyszer-kétszer rábeszélhetők valamire, de nagyon kevés kivételtől eltekintve soha nem lesz belőlük rendszeres vásárló.

Én láttam FLP üzleti partner ügyféllapját, és a vásárlóinak a tekintélyes része egyszer vett 2 karton pontnyit (C9 csomag, F15, tudom is én), aztán soha többet semmit. Azt gondolom, hogy már ilyenre is nagyon nehéz 50 embert rábeszélni, mert 2 karton pont 100.000 forint. De egyszer még talán megy, odamégy az enyhén túlsúlyos, magas vérnyomásos, stresszben élő rokonhoz, és telebeszéled a fejét, hogy életmódváltás, aloeanyámkínja, és majd minden jó lesz. Rokon regisztrál az FLP-hez, 2 karton pont értékben rendel, 100.000 forint, megjön a termék, de néhány hét alatt kiderül, hogy ettől ugyanúgy nem fogy le, ugyanúgy szedni kell a vérnyomáscsökkentőt, stb. És újabb vásárlásra már nem tudod rábeszélni. Ha ilyenből össze is szedsz 50-et, az 5 millió forint, de persze te assistant supervisor vagy, 250.000 csapódik le nálad. És ki csinálja ezt meg egy hónap alatt? Ha van is ilyen, ritkaság. Aki olyan jó eladó, hogy 5 millió forintnyi vásárlóerőt fel tud kajtatni egy hónapban, az nem egy MLM-cégnél talpal azért, hogy ebből 250.000-et eltehessen, hanem saját bizniszt csinál, ahol a teljes haszon az övé. 50 ismerőst beléptetni (akik 2-2 karton pont értékben akár csak egyszer is vásárolnak) szerintem átlagos ismerősi körrel, átlagos eladói képességekkel rendelkező ember számára egy féléves projekt, és még annak is szép teljesítmény. Fél év alatt 250.000 forint pedig nem pénz, főleg hogy neked folyamatosan ki kell csengetned a havi 50.000-et, hogy a jutalékod felvehesd.

Tehát marad a hálózatépítés, ahhoz viszont olyanokat kell megkörnyékezned, akik nemcsak vásárolni hajlandók folyamatosan, hanem maguk is beszállnak az üzletbe. És ilyet rohadt nehéz találni. Egy 50 fős, stabilan vásárló (tehát havi 50.000 forintot elköltő) hálózatot összehozni óriási feladat, és az FLP üzleti partnerek túlnyomó többségének nem is sikerül. (Ha visszaemlékszel arra, amit az iskolában a mértani sorozat elemeinek összegzéséről tanultál, akkor azt is látod, hogy a többségüknek nem is sikerülhet. Ez ugyanolyan természeti törvényszerűség, mint hogy nem tudsz egy liter vizet tölteni a féldecis pohárba.)

És annak a kevésnek, akinek sikerül is, még messze nem milliós a jutaléka, 125.000 forintos jutaléknál tartanak (na jó, ennél kicsit többnél, mert ekkora csapattal már előléptek supervisorrá, ami kb. 200.000 forint). Közben a hálózat erodálódik, mert akit beléptettél magad alá, építi az üzletét, de ha neki fél év alatt sem sikerül beléptetni senkit, ki fog szállni (a többség ilyen lesz), ezeket pótolnod kell. Egymilliós jutalékhoz szerintem legalább 1000 tagú hálózat kell (és abból már persze nem kell, hogy mindenki stabilan vásároljon havi 50.000-ért).

Akiket én közelről ismerek, és már két éve FLP-znek, több, mint ezer embert próbáltak beépíteni. Egyet sem sikerült, mármint olyat egyet se, aki maga is építené az üzletét. Nincs hálózat. Eladniuk sikerült valamennyit, de teljesen nyilvánvaló, hogy vastagon mínuszban vannak (szerintem milliós szinten). Szerencsére különben a felső középosztályhoz tartoznak, így (a normál munkájukból) meg tudják finanszírozni az álmodozást a passzív jövedelemről, arról, hogy egyszer majd otthagyhatják a normál munkájukat.

2021. márc. 15. 13:51
 113/266 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most érdemes belépni vagy sem?
2021. márc. 18. 21:11
 114/266 anonim ***** válasza:
63%

Köszönöm, az eddigi válaszaitokat.

Nem tudom eldönteni. Mert akik instán látom, hogy ezzel foglalkozik és már csak ebből él, akkor ők csak havi pár száz ezret keresnek?

Volt aki kirakta, hogy fél éve kezdte és már 700.000 Ft-t kap/hó.

Most ez tényleg kamu lenne?

2021. márc. 18. 21:28
 115/266 anonim ***** válasza:
80%
"Most ez tényleg kamu lenne?" Tényleg.
2021. márc. 18. 21:34
 116/266 anonim ***** válasza:
80%

114. Tényleg kamu!

A net elbír bármit..

Behúzószövegek, h maguk alá beszervezzenek balekokat...

2021. márc. 18. 21:36
 117/266 anonim ***** válasza:
0%

@114

Egyszerű a story. Ha hiteles infót akarsz, akkor nem az itt zajt keltő trollokra hallgatsz, hanem felveszed vele instán vagy facebookon a kapcsolatot, s kérsz egy személyes találkozót. Leültök, s egy őszinte beszélgetés keretében meg tudsz győződni arról, hogy igaz-e. Amennyiben igaz, simán meg fogja mutatni a bónuszelszámolását és a vonatkozó bankszámlakivonatát. Ha ódzkodik tőle, akkor kamuzik.

Egyébkènt ilyen bónusszal egyértelműen manageri szinten van. A neve alapján le tudod ellenőrizni a Forever hivatalos folyóiratában, hogy van-e ilyen nevű manager minősült. Sőt, az összes korábbi minősülése is megjelent az újságban. Ha tényleg fél éve kezdte, akkor csak az utóbbi fél év újságjait kell átlapoznod. Nem bonyolult. (Meg tudom neked nézni, nekem meg van az összes.)

Egyébként, ha tényleg manager, akkor reális lehet ez a bónusz. Fél év alatt, kemény munkával össze lehet rakni.

Persze, az, hogy ki mennyit keres, sohasem biztosíték arra, hogy más ugyanannyi munkahónap után ugyanannyit fog keresni. Lehet többet, lehet kevesebbet. Nemcsak a munkavégzés ideje, de a minősége is számít. Sőt, a minőség többet nyom a latban.

2021. márc. 18. 22:03
 118/266 anonim ***** válasza:
66%

#117 Köszönöm a válaszod. Te is benne vagy ebben dolgozol?

Nekem az a nem világos, hogy hogyan szereznek embereket. Mert azt hirdetik, hogy már minden online megy, tehát instán meg facen kell reklámozni ezt a szuper életet és várni az érdeklődőket? De ha nekem nincsenek követőim, azért az is kb több hónap míg kiépül? De akkor miért mondják, hogy már az első hónapban is lehet keresni?

Amúgy igazad van, személyes találkozó, de ők nem találkoznak elvileg, csak online van minden, esetleg telon.

Nekem csak az nem tetszik, hogy ha konkrétan megkérdezed, de mégis hogyan kell dolgozni, csak kitérő válaszok jönnek, hogy mindenben segítünk, kidolgozott rendszer stb. Így hogyan lépjen be az ember, még ha ki is akarná próbálni, ha csak azután tudja meg mit és hogyan kell tenni, ha már bent van. Minden munkánál elszokták mondani, hogy mennyit kereshetsz és mit kell végezned. Nem értem ezt a nagy titkolózást.

A másik ami elgondolkoztat, hogy szabad élet és passzív jövedelem, oké elméletben. De minden üzlet bedőlhet, lehet, hogy ez a cég több évtizede létezik, de bármikor jöhet egy rossz termés, vagy bármi és akkor mint a kártyavár dől össze, nem? Meg ha elfogynak a beszervezni való emberek, azért kis hazánk nem olyan nagy, sokan ki is eshetnek.

Nem tudom, van ami felkeltette az érdeklődésemet benne, de sok a kételyem is.

2021. márc. 18. 22:34
 119/266 anonim ***** válasza:
0%

Bónuszelszámolást és bankszámlakivonatot online is meg tudja mutatni. De ez egy teljesen felesleges vonal. Ez a pénz simán megkereshető, de akár a duplája is. Ám az, hogy valaki más mennyit keres, az nem garancia arra, hogy te is annyit fogsz.

Amíg nem vagy csapattag, ne számíts arra, hogy bárki be fog avatni a munkamódszerekbe. Ez többnyire üzleti titok, s az infók nem nagyon kerülnek ki a csoportokból. Egyébként, ha körülnézel az instán, facebookon, és youtube-on, rengeteg infót meg tudsz szerezni. Rengeteg előadást meg tudsz nézni-hallgatni. Rengeteg posztot meg tudsz nézni, amiből elég sok minden kiderül.

A piac sohasem fog telítődni. Sem a magyar, sem a világpiac. Matekozd ki, hogy hány gyerek születik nap mint nap! Sokkal nagyobb ütemben nő a Föld népessége, mint az ebben az üzletágban dolgozók + vásárlók száma.

A cég sem mostanában fog összeomlani, komoly kozmetikai cégek beszállítója is (pl. Estée Lauder). S hatalmas ingatlanvagyonnal rendelkezik. Nálunk pl többek között a Hotel Kastély Szirák is a cég tulajdona. USA- ban pl a Southfork-Ranch, ahol a Dallas-sorozat játszódik. Meg vagy 150 másik értékes ingatlan világszerte. Plusz a saját földek, gyárak, irodaépületek és raktárak 160 országban, mind-mind magántulajdon.

Az, hogy hogyan találsz embereket, s hogy mekkora jövedelmed lesz, a kreativitásodon és a szorgalmadon múlik. Azt azért tudni kell, hogy az online munka sem könnyű. Rengeteg emberrel kell ahhoz beszélned, hogy látható eredménye legyen. Ha fél éven belüli manageri szintet akarsz, az napi 8-12 órás meló is lehet. Offline kicsit könnyebb (amikor nincs COVID). Persze, amikor üzlettárssá válsz, elérhetővé válik a teljes körű képzés, a mindent meg tudsz tanulni. Fontos, hogy jól válassz szponzort, mert nem mindegy, hogy kihez (!) csatlakozol.

2021. márc. 18. 23:33
 120/266 anonim ***** válasza:
85%

#118: Én azt tanácsolom, hogy ne hallgass #119-re. A piac valójában nagyon is tud telítődni. Ismerek olyan embereket, akik két éve csinálják, több, mint 1000 embert próbáltak beszervezni maguk alá, és egyet sem sikerült. Az eladásokból tudnak valamennyi jutalékhoz jutni, de nevetségesen kevéshez, a saját kötelező fogyasztásuk nem jön ki belőle.

Ugyanis ahhoz, hogy a jutalékot felvehesd, havi 50e forint értékben vásárolnod kell saját magadnak. Ehhez kb. havi 1M forintnyi forgalmat kell generálnod, és még akkor is csak nullán leszel. Beszervezett emberek nélkül ez körülbelül lehetetlen, és a valóságban iszonyatos szerencse kell a beszervezéshez.

Az MLM rendszerekbe belépők jelentős része pénzt veszít, 1-2% tud rajta keresni. De még ezeknek a többsége is csak filléreket, a valóban jól keresők tízezrelékekben mérhetők.

Abba gondolj bele, hogy a Forever hálózatában van kb. 10 millió ember. Az éves árbevétel 2,6 milliárd dollár. Ez azt jelenti, hogy a hálózat egy tagjára éves szinten 80e forintnyi árbevétel jut. Ez még csak az árbevétel, a haszon sokkal kisebb. És havi 50e forint értékben vásárolnod kell, hogy jutalékot vehess fel.

A rendszer egyébként úgy működik, hogy rádumálnak embereket, akiket aztán biztatnak, hogy majd jön a sok pénz, addig is vásárolgass havi 50e forint értékben, és próbálj másokat beszervezni. A megvezetett emberek ezt hónapokon, éveken át csinálják, igazából ők maguk a vásárlók. Te most azon a ponton vagy, hogy ebbe beleállsz, vagy nem. Beleállhatsz. Még az is lehet, hogy szerencséd lesz, és tényleg meggazdagodsz belőle. De erre 1 ezrelék esélyed sincs.

2021. márc. 19. 07:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!