Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
Nem kell kérdeznem. Ő a barátom. Pontosan tudom, mi történik körülötte.
Az sem titok, hogy a Harley-kereskedés lényegében veszteséges. Jobb időszakokban nulla körülre jön ki.
Abból nem telne a flottára, nem telne a házra, nem telne a négymilliárdos spanyol villára. Nem telne a nyíregyházi diszkóra, az éttermekre és a szállodákra. Meg a saújhelyi varrodára sem. Ezt mind az MLM hozta.
Ja, persze, a barátod... :))
Én meg Ferenc pápa vagyok (42 N)
:-D
Pont ennyire hihető, amit írsz....
Ja, persze....
Akkor miért is rúgták ki az amway-ből...???
Ne próbáld már letagadni a nyilvánvaló tényeket!
Kiment Ukrajnába piacot nyitni, ami full illegális volt. Meg volt még pár stiklije, ami miatt mindenestül kiakolbólították!
Ismerem ezeket. :D :D :D
Csak az nyalja be, aki a blikkből tájékozódik.
A blikkbőltájékozódás jól mutatja a szellemi szinted.
Egyébként már a cím is hibás, nem 20 volt az, hanem inkább a százhoz volt közelebb, mint az 50-hez...
Az ukrán piacnyitás nem volt illegális. Minden MLM a hivatalos nyitás előtt kb. két évvel kezd dolgozni az adott országban. Képviseletet csak akkor nyitnak, ha már van mire alapozni, van egy komolyabb, vásárlókból és üzlettársakból álló bázis. Szóval, ez épp nem illegális, hisz ez a bevett gyakorlat, minden cégnél, minden országban.
Látod, mennyit jelent az, ha valaki nem a blikkből tájékozódik?
Bakker, a Blikk csak lehozta a hírt. Tucatnyi helyen találsz Gidóval interjút a témáról - maga is elismeri.
Szóval csak mosd tovább a szennyest...
Ágnes asszony a polgári neved? :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!