Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
Engem ott elveszített egy FLP huszár, amikor kijelentette a csodavitamin ajánlhatása közben, hogy nincs benne E-szám, mert ugye tudjuk, “E- mint ehetetlen” , én meg, mint élelmiszeriparos, pillogtam, majd felajánlottam, hogy összetétel alapján bármikor leírom neki e-számokkal a termékeiket.
És agresszívan veszekedni kezdett velem, hogy nincs igazam :D
(Példaként: E-300: aszkorbinsav, közismert nevén C-vitamin )
2008ban volt ez, akkortájt futott a nagy E-hiszti, nekem meg volt energiám hülyékkel vitatkozni...
63: abszolút fals hasonlat!
az MLM-es - a példádnál maradva - 10milliós autót vesz 60 milliós áron!!!!!
67: Pontosan!
Erre is érvényes a 68-as riposztom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!