Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
Miféle tények...???? A wannabe milliomosok által felbüfizett bullshit mantrák?
A 95% lúzerről meg hallgattok, mint a sz.r a fűben! És őket hibáztatjátok a sikertelenségért...
szánalmas!
19#
Éppen erre a lekicsinylő magatartásra, illetve hozzáállásra gondoltam, köszönöm. :)
Mindenesetre én sok sikert kívánok a karrieredhez és jó cirkálást a Lamboddal! Néha azért ne felejtsd el kinyitni a szemed és körbenézni. :)
@24
Lekicsinylés?
Az nem a 19-ben volt, hanem az 1-3-4-5-6-7-9-11-12-13-15-18-20-21-23-24-ben.
az MLM-esek buta egybites fejében csak két lehetőség van:
elmész MLM-esnek, és akkor milliomos vagy, passzív jövedelem, Lambó, stb. - vagy pedig alkalmazottként minimálbérért, háromműszakban tolod a szalagmunkát, egyszobás lakótelepi panelben zsúfolódva.
Más nem fér el az agyukban, a sok MLM-bullshit mellett... :-DDDDD
Az MLM-ellenesek buta egybites fejében csak egyféle lehetőség van.
Ők azt hiszik, hogy "az MLM-esek buta egybites (sic!) fejében csak két lehetőség van:
elmész MLM-esnek, és akkor milliomos vagy, passzív jövedelem, Lambó, stb. - vagy pedig alkalmazottként minimálbérért, háromműszakban tolod a szalagmunkát, egyszobás lakótelepi panelben zsúfolódva.
Más nem fér el az agyukban, a sok MLM-bullshit mellett... :-DDDDD"
Eközben a buta, előítéletekkel teli MLM-elleneseknek fogalmuk sincs arról, hogy mi van az MLM-esek fejében. Nem is lesz, mert az előítéleteik miatt képtelenek tisztán látni. Ami tele van előítéletekkel, abba már nem fér semmi más...
#8: "Ilyenekre gondoltam, mint fogkrém, sampon, folyékony szappan, borotválkozás utáni arctej (lányoknak is, hisz ők is borotválkoznak...), a mai járványos időszakban C-vitamin, multivitamin, probiotikum és társai. Igényesebb emberek napi kapcsolatban vannak ilyesmi termékekkel. Persze, lehet, hogy te nem tartozol közénk. :)
Meg tudod ezeket venni a százasboltban meg a hipermarketben, bár én azt a fogkrémet nem tenném a számba, meg azt a sampont sem kenném rá a fejemre, az agyamtól fél centire... Kicsit jobb minőségűeket vehetsz a drogériákban, meg a herbáriákban. Még jobbakat a gyógynövényboltokban és a patikákban. Ám, ha a legjobbat akarod, azt bizony,a Forevernél tudod megtenni..."
- Magyarországon egy csomó mindent aszkorbinsavval tartósítanak, így ha nem mélyszegénységben élsz, és rendesen táplálkozol, akkor elég C-vitamint viszel be. A felesleget kipisiled. A foreveres (vagy bármi egyéb) extra C-vitamin csak drágább vizeletet eredményez. Persze akinek ez a célja (a drágább vizelet), az feltétlen vegye és szedje.
Vannak persze olyan vitaminok, amiket szedni kell, például téli időben a D, de hát a közönséges, gyógyszertári D-vitamin töredékébe kerül az MLM-cégek által forgalmazottnak. Élettanilag pedig ugyanarra képesek (sőt, a gyógyszertári be van vizsgálva, annál biztos lehetsz abban, hogy tényleg D-vitamin van benne).
A sampon nem tud bemenni az agyadba. Nem nagy a távolság, de azért ott van a komplett bőr, ami elég vastag, és még a koponya is. Agyvédelem céljából drágább cuccokat venni pénzkidobás.
A foreveres fogkrém viszont külön is megér egy misét, mert nemcsak tízszer annyiba kerül, mint a bolti olcsó, hanem még rosszabb is. Biokémiailag. Ugyanis a fogkrémben egy dolognak mindenképp kell lennie: fluoridnak. A fluorid több szempontból jó a fogzománcnak (több jelenség is van), biokémiailag ezeket a jelenségeket elég alaposan leírták, és a legtöbb fogorvos elmondja. Namármost a bolti háromszáz forintos fogkrémből a fluoridot nem spórolták ki. Ellenben a Forever pasztájában van aloeanyámkínja, és mellé nagyon büszkék rá, hogy fluoridmentes (vagyis hatóanyagmentes...).
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) komoly kampányt folytat, hogy a világ szegényebb országaiban is elérhető legyen mindenki számára a fluoridos fogkrém. Ehhez képest a fejlett világban (ahol tele vele a bolt, és van rá pénz) divat lett a mindenmentesség (a glutén, laktóz, stb. esetében ez bizonyos egészségügyi helyzetben, pl. ételallergiánál még indokolt is lehet), de a fogkrém fontos eleme konkrétan a fluorid, és a foreveres fogkrémet használók tízszeres árat fizetnek azért, hogy ők hatóanyaghoz ne jussanak. Hát bravó...
"Ha kész vagy megtanulni egy kiváló és jövedelmező szakmát, öt éven belül Magyarország felső 5-10%-ába tudsz kerülni."
- A forevereseknek 1%-a sem keres pénzt. Kb. 1 ezrelék tud valamennyi pénzt keresni. Vagyis hiába kerül valaki öt év alatt a felső 10%-ba, még azok között is 10-ből 9 ráfizet az üzletre, és a nem ráfizetők közül 10-ből 9 filléreket keres. Még egyszer. Az van, hogy 1000 foreveresből 990 nettó mínuszban van, 9 van pénzénél, esetleg pici pluszban (havi néhány tízezer forint, legfeljebb), és 1 keresett rajta normális pénzt, vagyis havi néhány százezer forintot (ez egyébként még mindig olyan, hogy Lambó nem lesz belőle). Tehát azzal, hogy öt évig dolgozol, és bekerülsz a felső 10%-ba, jó eséllyel még nem értél el semmit.
Ez egyébként sokszorosan kielemzett, a Forever saját számaiból is levezethető, hogy a felső 1%-nak is csak pici töredéke tud normális pénzt akasztani. Gondolom, a szponzorod nem mondta el neked a Forever saját számait, de a wikipedián fenn van, mindenki számára elérhető.
Szállj ki, amilyen gyorsan csak lehet, ha még nem beszélték teljesen tele a fejed a hülyeségeikkel. Lehet, hogy benne van már néhány százezer forintod is a haszontalan löttyökben. Azt már megette a fene. Két dolgot csinálhatsz. Vagy továbblépsz, búcsút intesz, lenyeled a békát. Vagy nyomod bele a további havi vásárlásokat (legalább 1 kredit pont értékben, bő 50 ezer forint), ölöd az óráidat a motivációs videókba, és két év múlva már millióid lesznek benne, akkor még nehezebb lesz továbblépni, búcsút inteni, lenyelni a békát.
Ja, én most teljesen ellenkezőt mondok neked, mint a szponzorod. Melyikünknek higgy? Sajnos valószínűleg neki fogsz hinni, de azért abba gondolj bele, hogy ő jutalékot kap, ha téged az üzletben tart (tehát neki van oka hazudni neked), én anyagilag érdektelen vagyok (tehát nekem nincs okom hazudni neked, azt se tudom, ki vagy).
Te utolsó,
azért, baromira szánalmas, hogy jól láthatóan, halványlila fingod sincs az MLM-ról, az FLP-ről, a vitaminokról, azok hatásairól, az átlagmagyar hiánytáplálkozásáról, a fogkrémekről, de azért osztod az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!