Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
Azért az vicces, hogy annyi érve van, hogy anyám k..urva. És még szerinte az én számból ömlik a szar.
Ember, nem veszed észre, milyen szánalmas vagy?
#43: Én érveket hoztam, melyeket részletesen kifejtettem, alátámasztottam, igyekeztem körültekintő és alapos lenni. Te pedig semmire nem reagáltál érdemben. Ha ebben a kontextusban lehet a Máté 7:6-ot citálni, akkor én szórtam ki a gyöngyöket, és te voltál [...], aki eltiporta.
Megjegyzem, még mindig lehet érdemben reagálni. És én azt szeretném, nem ezt az igénytelen vagdalkozást.
"Lehet fikázni a rendszert, ám magasan fölöttetek van. Értelmes ember csak röhög rajtatok."
Aranyos ahogy vergődik a saját álomvilágában..
Szép story.
Bár én az igaz storykat jobban kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!