Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/266 anonim ***** válasza:
86%
50: pont ugyanannyira hihető, mint az MLM-huszárok sikertörténetei.
2021. febr. 15. 09:21
 52/266 anonim ***** válasza:
82%

#51: Sőt, sokkal hihetőbb. Az ember elég sok rendezvényre elmegy azért, mert tetszik neki egy lány. Az is elég gyakori, hogy egy MLM-es rendezvényt egy kívülálló agymosott, művigyoros, műkönnyes, szektaszerű összejövetelnek tart.

#49 sztorijának legvadabb része az, hogy azt az MLM-et azóta felszámolták és elmarasztalták, ez azért nem nagyon gyakori. Minden más teljesen hétköznapi belőle.

2021. febr. 15. 12:56
 53/266 anonim ***** válasza:
82%
Miért hihetetlen...? a Lyonesst is beszántották... És volt még pár hasonló....
2021. febr. 15. 13:06
 54/266 anonim ***** válasza:
82%
#53: Nem mondtam, hogy hihetetlen. Csak hogy az a legvadabb, mert olyan nem történik minden nap. :)
2021. febr. 15. 14:18
 55/266 anonim ***** válasza:
89%

"Igen, bármelyik MLM-hez csatlakozók 90 százaléka nem a pénzért csatlakozik. Ezek az emberek azért csatlakoznak, mert valóban minőségi termékeket szeretnének fogyasztani, máshol pedig nem jutnak hozzá."

------------------------

Mekkora egy undorító, orbitális hazugság ez. Hogy nem szakadt rád a plafon?

1. Ahhoz hogy MLM-es szemetet vegyél NEM kell csatlakozni.

2. vagyis aki csatlakozott az a pénz miatt tette

3. undorító hazugság hogy az MLM-es szemét bármiben jobb lenne mint bármelyik hasonló, DM-ben megtalálhó termék negyede annyiért. Nem tudsz SEMMILYEN független (tehát nem MLM-es) forrást mutatni hogy a Forevor-ös fogkrám bármiben jobb lenne mint a szimpla Colgate fogkrém. Ezt hazudozzátok mindenkinek állandóan, bizonyítani nem tudjátok. Azért kell ezt hazudni mert nem tudjátok megmagyarázni hogy miért kerül négyszer annyiba. A valóságban azért kerül négyszer annyiba mert az MLM-es szemét árából etetni kell egy egész piramist. Minőségben NEM jobb mint a többi.

2021. febr. 15. 15:28
 56/266 anonim ***** válasza:
86%

"azért, baromira szánalmas, hogy jól láthatóan, halványlila fingod sincs az MLM-ról, az FLP-ről, a vitaminokról, azok hatásairól, az átlagmagyar hiánytáplálkozásáról, a fogkrémekről, de azért osztod az észt..."

----------------------

Neked ezekről mennyi fingod is van? Biológus vagy? Elvégezted a Népegészségügyi Kart? Milyen tudományos háttérrel rendelkezel ami alapján ki tudod jelenteni egy fogkrémről hogy az jobb mint egy másik fogkrém? Mennyire értesz a kémiai felépítéséhez egy fogkrémnek? JAAAHHHHH halvány fingod nincs neked sem ezekről? Tehát te is csak visszaköpöd a főnököd által fejedbe mantrázott átudományos kamu maszlagot?

2021. febr. 15. 15:33
 57/266 anonim ***** válasza:
34%

#55: Úgy tudom, az FLP-től tényleg csak regisztrált partnerek vásárolhatnak. Most felmentem egy magyar FLP webshopra, és ott a vásárláshoz kért regisztrációt (amit nyilván nem tettem meg). Tehát szerintem az lehetséges lenne elviekben, hogy a csatlakozók 90%-a tényleg nem pénzkeresésért csatlakozik, hanem csak azért, hogy magának vásárolhasson. De ilyet nem ismerek. Valamiért én csak abból az állítólagos 10%-ból találkoztam emberekkel, akik azt tervezik, ebből lesznek milliomosok.

#56: (Én írtam a #29-et és a #37-et.) Nekem sincs orvosi, egészségügyi, vagy bármi egyéb biológiai vagy kémiai végzettségem. Csak szeretem megbízható forrásokból művelni magam. A fluorid szükségességét, ergo hogy a Colgate jobb, mint az FLP fogkréme, azt speciel a WHO-tól tudom. :)

2021. febr. 15. 15:51
 58/266 anonim ***** válasza:
26%
Miért regisztrálna valaki azért hogy vásárolhasson? Ha az Alzán kötelező lenne regisztrálni mennyivel csappanna meg a vásárlók aránya? Ráadásul miért akarna valaki négyszeres áron venni valamit? A Forever meg a többi MLM is mind az MLM-esek vásárlásaiból él. Akiknek viszont kötelező vásárolni. ha nem lenne kötelező, semmit soha nem tudna eladni egy MLM-cég. Esetleg néha be tudják hülyíteni néhány rokonukat hogy próbálják ki a túlárazott szemetet akik garantáltan nem vásárolnak többet.
2021. febr. 15. 15:57
 59/266 anonim ***** válasza:
89%

#58: Gyakorlatilag pont ez történik. Más MLM-eket kevésbé látok, de a Forevernél egy olyan tagnak, aki pénzt akar belőle látni, kötelező vásárolnia. Ezt egészen pontosan úgy oldják meg a fejesek az üzletszabályzatban, hogy a jutalékodat (a te és az alattad levők eladásai után) csak akkor kapod meg, ha te magad az adott hónapban "aktív" üzleti partner vagy. Aktív üzleti partner azonban nem akkor vagy, ha sokat adtál el (mint a legtöbb standard üzleti modellben), hanem ha te magad is vásároltál, legalább 1 karton pont értékben (ez bő 50 ezer forint).

Így valóban brutális belső forgalmat generálnak, és a magukat üzleti partnernek tartó, milliomos álmokat kergető tagok valójában a vásárlói réteget alkotják. Ezt egyébként a két szememmel látom rokonokon, konkrétan az FLP-vel.

2021. febr. 15. 19:30
 60/266 anonim ***** válasza:
86%

59: ez marha "jó" biznisz... :-D

MEgveszi kb 4-5szörös áron (= 4-500%) (a bolti hasonló termékekhez képest) a cuccot, és kap utána 20-30% jutalékot.

A hülyének is megéri... :-)))))

2021. febr. 15. 19:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!