Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?
Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.
Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.
Kétes ügyletekről itt egyedül te beszélsz.
Nem vetted komolyan a befejező gondolatomat... “inkább olvasgatás által művelődj, minthogy műveletlenül butaságokat irkálsz”!!!
Sziasztok! Aki benne van, volt írja már le konkrétan ha kérhetem, hogy ha magam alá szervezek 5 embert abból mennyi a fix jutalék hónaponta? Az igaz, hogy 1 ember után 50.000 Ft?
Köszönöm a korrekt válaszokat!
Fix jutalék? Az csak pilótajátékoknál van. Ez meg nem az.
FLP-ben a havonta elért forgalom után keletkezik a marketing terv szerinti jutalék.
#106: A beszervezésért nem jár egy fillér sem. Azért jár pénz, ha az alattad levők (akiket beszerveztél, akiket ők beszerveztek, stb.) vásárolnak. Lehetséges egy ember után 50.000 forintot kapni, de ehhez neki kb. 1.000.000 forint értékben kell vásárolnia (legalábbis amíg a szinted "assistant supervisor", ha eléred a "manager" szintet, akkor már az is elég 50.000 forinthoz, ha ez az egy beszervezett ember kb. 280.000 forint értékben vásárol).
Azt is érdemes tudni, hogy ahhoz, hogy a jutalékod felvehesd, neked magadnak is aktív üzleti partnernek kell lenned, ami azt jelenti, hogy neked magadnak is vásárolnod kell havi körülbelül 50.000 forint értékben. Tehát akkor leszel nullán a jutalékkal, ha generáltál kb. 1.000.000 forintnyi vásárlást. Ha már keresni is akarsz rajta havi 50.000 forintot, akkor havi kb. 2.000.000 forintnyi vásárlást kell magad alatt generálnod.
A tanácsom az, hogy kerüld el messzire.
#108 Köszönöm a választ! Akik benne vannak, soha nem adnak egyértelmű válaszokat. De nekem azt mondták eddig, hogy igen aki belép minden hónapban 50.000 Ft-ért kell vásárolnia, és pont ezért, akik alám belépnének ha ők is ennyiért vásárolnak, utánuk jár egy fix összeg. Pont emiatt már nem a termék értékesítésben van számukra a pénz, hanem a hálózatépítésben.
Mivel, aki ezt nekem ajánlotta azt mondta, hogy neki elég volt fél év alatt beszerveznie 50 embert és egy darab terméket sem értékesített amúgy, de ebből is megvan már neki a 7 számjegyű havi bevétel.
Ez érdekelt, hogy ez igaz-e? És ilyen könnyű másokat is beszervezni?
109: " neki elég volt fél év alatt beszerveznie 50 embert és egy darab terméket sem értékesített amúgy, de ebből is megvan már neki a 7 számjegyű havi bevétel."
Ez NETTÓ hazugság!
Parasztvakítás, ilyen kamu dumákkal próbál maga alá szervezni embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!