Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Foreverrel...

Van itt olyan aki Foreverrel foglalkozott ès abbahagyta?

Figyelt kérdés

Elmondanád hogy mi volt az oka?9Van egy ismerősöm aki Foreverrel foglalkozik, tényleg ilyen ez az üzlet? Azt állítja hogy nem kell befizetni semmit, de mégis anyagi biztonságot nyúljt nemi ès ő fejlődik àltala.

Őszintén, agymosott társaságnak tűnik az egész banda ahogy elnézegetem a Foreveres posztjait és kèpeit a rendezvènyekről. Mégis olyan pozitív dolgokat ès szetetetet vetít ami felkeltette a figyelmemet.

2021. febr. 8. 12:19
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/266 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem hit kérdése.

MINDEN, amit a bőrödre kensz, azonnal felszívódik, s már pár perc elteltével a tested bármely pontjából vett mintában kimutatható.

Olvasni, tájékozottnak, műveltnek lenni erény...

Ezen erény nélkül élni BŰN!

2021. márc. 20. 02:10
 152/266 anonim ***** válasza:
75%
Hát neked se ártott volna művelődni meg tanulni. Akkor talán lenne normális állásod, nem szappannal házalnál, meg hazudoznál arról, hogy milyen jól élsz (nem).
2021. márc. 20. 06:26
 153/266 anonim ***** válasza:
60%

#151: Kérlek, kérlek, én már annyiszor kértem forrást tőled, honnan szeded azt, hogy *minden*, amit a bőrömre kenek, azonnal felszívódik, és a testem bármely pontjából kimutatható?

Ez annyira nonszensznek hangzik.

2021. márc. 20. 06:45
 154/266 anonim ***** válasza:
69%

Bocs, hogy beleugatok egy FLP-s témába, de lenne pár észrevételem.

"1. A fentiekben levezettük, hogy csak és kizárólag azok vásárolnak, akiknek muszáj.

2. Az MLM a legdrágább marketing..."

"Ebből a kettőből azért kikövetkeztethető, hogy mennyire jók a termékek."

Két dolog kimaradt a képletből:

-azok a vásárlók, akik úgy vásárolnak rendszeresen-rendszertelenül, hogy nem számítanak munkatársnak. (Nem is szándékoznak ezzel foglalkozni, kevesebbért vásárolnak, mint ami jutalékfelvételhez szükséges)

-azok a munkatársak, akik "kötelező" határnál jóval nagyobb összegben vásárolnak.

És a számok a múlt hónapra:

-A csapatunkban több, mint 5000 fő van.

-199 tag van, aki munkatársnak tekinthető, vagyis kijelentette, hogy ebből pénzt szeretne látni ÉS az elmúlt 3 hónapban mindig megvolt a "kötelező" vásárlása.

-133 tag van, aki az elmúlt 1 évben nem vásárolt semmit, így ki fog esni a rendszerből.

-534 tag van, aki minden egyes hónapban vásárol és nem munkatárs.

-356 tag van, aki az elmúlt 3 hónapban kétszer vásárolt és nem munkatárs.

-1353 tag van, aki 2-3 havonta egyszer vásárol és nem munkatárs.

-1129 tag van, aki több, mint 3 havonta vásárol és nem munkatárs.

-180! tag van, aki a "kötelező" vásárlásnál többet vásárolt és nem munkatárs.

-169 tag van, aki a "kötelező" vásárlásnál többet vásárolt és munkatárs.

Aki érti a számokat, azok könnyen le tudják vonni a következtetést. Ha itt valakit valóban érdekel a téma és konkrét számok alapján hajlandó újragondolni a saját eddig álláspontját, annak nagyon szívesen elküldöm privátban az eddigi összes vásárlási adatunkat a csapatunkból 6 évre visszamenőleg.

Ha ezek után valaki még mindig helyeselni fogja a #138 levezetését, akkor valóban kár tovább vitázni a témáról.

2021. márc. 20. 07:36
 155/266 anonim ***** válasza:
75%

#154: Olvasd hozzá a #138-hoz azt, amit #143-ban írtam. A közvetlen környezetemben van olyan aktív foreveres, megélni (még?) nem tud belőle, tehát (még?) viszi a régi foglalkozását. Ott van neki alkalmazottja, azt beléptette és vásárlásokat erőltetett rá.

Továbbá rendszeresen hívogatja az ismerősöket, lelkiismeret-furdalást keltve bennük, hogy nem fontos nekik a saját és a gyerekeik egészsége (#134-et nem én írtam, és nem is pont a kötelező vásárlás kapcsán írja a pressziót, de ilyesmiről szól).

Nem állítom, hogy a te bő 5000 fős csapatodban ez lenne a jellemző. De az nagyon meglepne, ha egyáltalán ne fordulna elő.

Ezzel együtt is szívesen elismerem, hogy #138 túláltalánosít, és az első állítása alól sok kivétel van, a második pedig számszakilag nem jön ki.

Te mit gondolsz #151-ről? Mi már sok témában, sokat beszélgettünk, mindkettőnknek van egy elég intenzív természettudományos beütése, te programozó vagy, én pedig matematikus. Ezzel együtt van némi alapműveltségünk fizikában, biológiában. Mit gondolsz arról, hogy *minden*, amit a bőrünkre kenünk, azonnal felszívódik, és pár percen belül a testünk bármely pontjából vett mintából kimutatható? Csak ha már kijelentjük, hogy a #138 túláltalánosít, és ezt én aktív MLM-kritikusként is aláírom, akkor mit gondol egy MLM-es #151-ről?

2021. márc. 20. 08:15
 156/266 anonim ***** válasza:
100%

"...hanem a presszióra, amit a felsővonal alkalmaz a szponzorált felé, vagy amit az üzleti partner alkalmaz a rokona, munkatársa, alkalmazottja felé. Az utolsó kifejezetten gusztustalan, de ilyet is láttam már."

Azt kell szem előtt tartani, hogy az MLM-ben senkit sem lehet kényszeríteni semmire. Azt is simán meg lehet tenni, hogy egy szót sem beszélsz soha a felső vonaladdal. Az ilyen helyzetekben mindkét fél hibás lehet: a szponzor és a szponzorált is. Nyilván a szponzor nem kényszeríthet senkit, hogy nyomást gyakoroljon bárkire is, ha az etikátlannak tartja. Próbálj arra gondolni, hogy nagy valószínűséggel a szponzor is csak nemrég kezdte a pályafutását. Ő elmond valamit az alatta levő embereknek, azok értenek belőle valamit és alkalmazzák ahogy a lelkiismeretük és a tudásuk engedi.

Pl rólad nem tudnám elképzelni, hogy bármilyen szponzori "nyomásra" elkezdenél embereket zaklatni. Viszont van itt pár hozzászóló, akikből kinézem ezt.

Itt minden attól függ, hogy annak a vonalnak milyen a vezetője, hogyan tudja átadni az értékrendjét. Azt simán elismerem, hogy vannak, akik a magasabb jutalék érdekében bármit képesek megtenni. Viszont olyanok is vannak, akik igyekeznek minél etikusabban "nevelni" a csapatot. Ha etikusan csinálják, akkor lassabb a fejlődés, de stabilabb. Ezt csak hosszútávú gondolkodással lehet csinálni. 5-10-15 éves távlatokban kell gondolkozni.

Ha valaki zaklatva érzi magát, abból nem lesz törzsvásárló és nem fogja másnak sem ajánlani a szponzorát. Hosszú távon nem éri meg.

"Továbbá rendszeresen hívogatja az ismerősöket, lelkiismeret-furdalást keltve bennük, hogy nem fontos nekik a saját és a gyerekeik egészsége"

Az egyik első dolog, amit megtanítunk a munkatársaknak, hogy egyenlő feleknek tekintsék a munkatársaikat is és a vásárlóikat is. Nekik pont akkora szükségük van rájuk, mint fordítva. Nekik van megoldandó problémájuk. (Ha nincs, akkor nincs miről beszélgetni) Ezért nem éri meg hívogatni senkit. Ha nekik fontos, akkor majd hívnak.

(Zárójel: Néha azért én is lelkiismert-furdalást szeretnék kelteni egy-két ismerősömben, akik tömik a gyerekeikbe a csipszet meg a kólát és közben panaszkodnak, hogy megint beteg a gyerek. Kövér disznó az egész család, a gyerekekkel együtt és röhögnek rajtunk, hogy mi hogyan élünk. De ennek semmi értelme nem lenne.)

2021. márc. 20. 09:34
 157/266 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondolsz arról, hogy *minden*, amit a bőrünkre kenünk, azonnal felszívódik"

Szerintem a "minden" kicsit túlzásnak tűnik, de lehet benne ráció. Én laikus vagyok a témában, de józan paraszti ésszel látom, hogy vannak dolgok, amik felszívódnak a bőrön keresztül. Pl a különböző kenőcsöket is úgy reklámozzák, hogy a hatásukat a bőrön keresztül felszívódva fejtik ki. Plusz ott a nikotinos tapasz, ami -gondolom- szinte azonnal szétáramlik a vérben. Ugyanígy sok minden más is bejuthat a véráramba, - kérdés, hogy milyen mértékben jut be és mennyire káros?

Mivel én nem vagyok annyira jártas a témában (viszont muszáj állást foglaljak a családom miatt), ezért azt az elvet követjük, biztos-ami-biztos alapon, hogy amennyire csak lehet, kerüljük a vegyszereket. Csak organikus kenőcsöket használunk, a mosó-, mosogató-, öblítő- és tisztítószereink vegyszermentesek (akár meg is lehetne inni őket).

Ha meg tévedtünk, akkor sincs semmi baj :)

2021. márc. 20. 09:47
 158/266 anonim ***** válasza:
65%

"-199 tag van, aki munkatársnak tekinthető, vagyis kijelentette, hogy ebből pénzt szeretne látni ÉS az elmúlt 3 hónapban mindig megvolt a "kötelező" vásárlása."

----------------------------

tehát akkor a belépésnél alá kell írni egy nyilatkozatot hogy:

"igen, én ebből meg kívánok gazdagodni"

Vagy

"nem, én nem akarok jól élni, én csak néha vásárolni akarok"

Ez tényleg így működik? Vagy hogy lehet ENNYIRE pontosan tudni hogy ki számít tukmálós munkatársnak, és ki a behülyített vásárló?

Jah, egyébként a számaidat összeadva csak 3854 jön ki, fentebb meg azt írtad hogy több mint 5000 tagotok van. Akkor a többi mit csinál? Vagy már megint hazudtál? Bár az önmagában kacagtató hogyha valaki 3 havonta vesz egy fogkrémet az nálatok már "csapattagnak" számít (MEGALOL)

Amúgy ha ennyire jól tudod a számokat, meséld már el hogy azok akik aktívan foglalkoznak az üzlettel mennyit kerestek átlagban 2021 februárjában. Írd ide a számot kérlek. De NE HAZUDJ.

2021. márc. 20. 13:42
 159/266 anonim ***** válasza:
81%

"Én átlagosan havi 100e körül vásárolok magamnak. Nem azért mert muszáj, hanem mert szoktam kezet és fogat mosni meg hajat, szoktam zuhanyozni és fürdőzni. Szoktam borotválkozni, bőrradírt, kézkrémet, ajakírt használni. Eszek-iszok vitaminokat és egyéb hasznos összetevőket tartalmazó készítményeket, mert fontos az egészségem, járványos időszakban különösen kell erre figyelni."

-------------------------

Ennyi pénzt szerintem Lady Gaga sem költ tisztálkodási szerekre. Nagyon durván csőbe vagy húzva, de legalább jó sok pénzzel hozzájárulsz a külföldi managerek luxusyacht-jához abban a hamis illúzióban élve hogy egyszer neked is lesz. Nem lesz. te csak a budin fogsz jó sok millát még lehúzni amíg rájössz hogy hülyére vagy véve.

2021. márc. 20. 14:00
 160/266 anonim ***** válasza:
60%
#159: 👍 😁
2021. márc. 20. 14:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!