László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
171/669 anonim válasza:
Arra hivatkozva lehetne panaszt tenni hogy túllépték a törvényi határidőt és ez miatt késedelmi kamat felszámítását kérjük.
172/669 anonim válasza:
Ez persze néhány Forint de ez miatt újra számitaniuk kell.
173/669 anonim válasza:
Nem tudom ér-e az egész ennyit...
174/669 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Itt most az lenne a lényeg hogy valami indokot találjunk hogy miért élünk panasszal. Ugyanis ők kiküldenek egy baromságot és onnéa mi dolgunk bizonyítani hogy az egy baromság. Ha bármilyen indokkal meg lehetne panaszolni akkor erre ők már kötelesek válaszolni. Ha nem tetszik a válaszuk fordulhatsz a panasszal az Mnbhez. Ők pedig normálisan kiszámítják.
175/669 anonim válasza:
Ahhoz először tudni kellene, hogy rosszul számoltak-e. Mert attól, hogy kevés, sajnos nem biztos, hogy rossz...
176/669 anonim válasza:
Nah ez az de higy számolod Ki? Ők nem küldtek soha egy nyomorult elszámolást sem.
177/669 anonim válasza:
Nekem megvan minden havi elszámolásom...
178/669 anonim válasza:
177: Minden hónapban kaptál a banktól egy elszámolást hogy az adott hónapban mennyi volt a számolt árfolyam, milyen az aktuális kamatkulcs vagy mi, meg épp mennyi a tőke/kamat stb. stb. stb.. ? Mert ha igen akkor ki tudod számolni azok alapján. Ha viszont az "elszámolás" csak annyi hogy mennyi volt az előző törlesztőrészlet, meg mennyi lesz a következő, meg az épp számolt CHF árfolyam, akkor nagyon kevés, az nem elszámolás, azzal nem jutsz egy lépést sem előre.
179/669 anonim válasza:
A Banif sosem küldött részletes elszámolást, csak egy csekket. Meg néhány sort amin a szükséges adatok nincsenek rajta. Amúgy ezért is kaptak anno bírságot és semmi nem változott
180/669 anonim válasza:
Előző havi, új havi törlesztő meg a kamat...ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!