László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
201/669 NGábor80 válasza:
Nekem már csak a május-június havi törlesztő van hátra. Azon gondolkozom,hogy nem fizetem be, legalább betudom az elszámolásnak. Aztán ennyi....
Bár lehet én járok majd a végén rosszul! Még majd ők perelnek, BAR meg minden.... Nem tudom mit csináljak?!
202/669 anonim válasza:
Fizess ha jót akarsz mert megszopatnak
203/669 anonim válasza:
Mindenképp fizess mert rosszul fogsz járni. Nagyon ugranak a nemfizetőkre (sajnos)
Üdv, Laci
204/669 anonim válasza:
Még mindig nem küldik a részletes elszámolást sem. Lassan kettő hete igényeltem. Elvileg öt munkanap.
205/669 anonim válasza:
Azért én nem tudom ... ez az egész "bank" alapjaiban rengeti meg a hitem úgy globálisan minden törvényben. Ez tényleg tipikus példája hogy tényleg de tényleg bármit megtehetnek. Egy normális világban már sóval hintették volna be a székház romjait itt meg vigyorogva hülyének nézhetnek mindenkit. DE te ha nem fizetsz be 10 ft adót még az unokáidat is földönfutóvá teszik.... röhej az egész. Az is különös, hoyg a sajtó nem szedte porrá őket. egy egy rövid cikk a büntetés miatt és kész. Semmi pattogás
207/669 Thelma válasza:
Én csak egy lehetőséget látok - tömegesen nem fizetni a következő hónapban, leginkább SENKI, akinek még élő hitele van.30-40 ezer emberrel egyszerre ők sem tudnak mit kezdeni. A kérdés csak az, hogyan lehet ezt a mai kiábrándult Magyarországon egy emberként meglépni?
208/669 A kérdező kommentje:
A topik inditoja vagyok Laci.Mult heten felhivtam oket.Utana neztek es miutan bediktaltam az adataimat azt mondtak legkesobb a jovo het szerdaig meg kell ,hogy kapjam a levelet.Abban az esetben ha nem jon en ugyved utjan intezkedem.Amennyiben valakit erdekel ez a verzio akkor irjon nekem. A levelet is intezem csak megbizas kell.Nem egy nagy osszeg par ezer ft az egesz.
2015. máj. 17. 21:57
209/669 anonim válasza:
A kérdezőnek: Én benne vagyok!
210/669 A kérdező kommentje:
Akit erdekel az osszefogas az irjon privatot es kozosen intezzuk.Az ugyvedet es a levelet en intezem.Mondjuk egyszerubb ha Budapesti vagy.pallaszlo11@gmail.com
2015. máj. 18. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!