Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/669 anonim ***** válasza:
Mail ment.
2015. máj. 18. 08:10
 212/669 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 670-et vettem fel a válság előtt 3 hónappal. Visszakaptak eddig 1 762 454 (igen: egymillio-héthatvan) és még állítólag tartozom 374 000ft-tal. Nekem több ügyvéd is azt javasolta már tavaly, hogy fejezzem be a kis törlesztések fizetgetését mert soha nem fogom viszont látni a pénzem, úgyhogy legalább befelé ne toljam nekik.Nem is fizetek tavaly augusztus óta semmit. Már hívott végrhajtó is, hogy viszi az autót. Mondtam neki, hogy jól keresse meg és ha megtalálta akkor visszahozhatná a benne felejtett napszemüvegemet is. Megkérdezte, hogy mertem eladni, aztán elmondtam, hogy a törzskönyv 5 év után az enyém, ha van még rajta hitel, akkor is. Aztán kérdeztem, hogy milyen alapon szeretne, tőlem még akármit is, nem beszélve róla hogy a tavaly szeptemberi moratórium óta, úgy tudom nem hajtogatunk be semmit az ügyfelektől nemde bár?? Azt mondta akkor egyeztessek a bankkal és egy hét múlva felhív. Ez volt januárban azóta "folyamatosan" hív. Ja közben újra elkezdték küldeni a havi esedékességeket, mintha misem történt volna.

Most őszintén? Normálisak?

Egy csoportos valagba rúgás kellene nekik.Tényleg csak az összefogással lehetne menni valamire, bár én szerintem is le fognak pattanni, és akik kifizettek nekik mindent mert féltek, hogy mi lesz ha nem (hozzáteszem jogosan féltek) ők fognak sajnos szívni.

2015. máj. 18. 09:44
 213/669 A kérdező kommentje:
Ujabb hirek.A mult heten a telefonba a bank alkalmazottja kozolte meg a heten megkapom a levelet.Az az mult het pentekig.A level nem jott.Tegnap ujbol hivtam oket meg ki sem postaztak.Azt mondta a holgy,hogy majus 31 ig postazzak.Ujabb idohuzas.Szerintem ez nem valos dolog.A heten ugyvedem segitsegevel feljeentest teszek az MNB nel meg vizsgalatot kerek.Sajnos ezt ha mas is szeretne megtenni akkor max megkeresi a jogaszomat.Megkerdezem vallal e meg ugyet.Van neki jo par mar.Csak igy lehet valamit kezdeni a semmivel.Azert ha valaki kap levelet irjon batran.
2015. máj. 19. 08:10
 214/669 anonim ***** válasza:
Az ügyvédi levélre se fognak válaszolni szerintem. Nemes egyszerűséggel szarnak rá és ránk is meg a magyar törvényekre is. Teli pofával röhögnek rajtunk. Én egy találkoztam olyannal aki nekik dolgozott vezetői szinten. Mondott egy két dolgot. Szó szerint ökörnek és hülyének vagyunk mind a, nézve. Ez a Banif
2015. máj. 19. 08:36
 215/669 A kérdező kommentje:
Jo de azert vannak a torvenyek.Tehat a torveny az harancia is az allam reszerol.Akkor majd az allam fizet.
2015. máj. 19. 09:23
 216/669 anonim válasza:

Mindenki figyelmébe:

[link]

Most itt tart:

[link]

Talán van remény....mindenesetre még én sem kaptam semmit tőlük, de sztem addig jó, amíg nem látom a számokat.

2015. máj. 19. 14:55
 217/669 szisza88 válasza:

Sziasztok,

Máj.5-én kértem egy részletes elszámolást, de azóta semmi. Aki véletlenül megkapta kérem mindenképp jelezze. Péntekig kapnak időt aztán rákérdezek, hogy mi a rák van?!

2015. máj. 19. 14:55
 218/669 anonim ***** válasza:

szisza88:

5 munkanapon belül meg kell kapd a részletes elszámolást így szól a törvény. (az egy másik dolog hogy ez a bank xarik mindenre még a törvényre is). Szóval verd az asztalt. Ne törődjünk bele hogy így viselkedik velünk a bank.

Üdv, Laci

2015. máj. 19. 15:03
 219/669 anonim ***** válasza:
Mi is 5-én kértük a rszletes elszámolást, azóta sem küldték meg.
2015. máj. 19. 17:26
 220/669 anonim válasza:

sziasztok.

Nekem 2014 decemberében járt le az auto hitelem 72 hónapra vettem fel 1900000 ft ot. 67ezer ft-al fizettem nagynehezen nem keveset nélkülöztem miatta. Ez a szemét bank arra nem képes hogy elszámolót küldjön amugy is ez mindig is egy undoritó bank volt Győrben még az irodájukat is bezárták és ha intézni akartam valamit akkor fél órán átt várakoztattak a telefonnál.

2015. máj. 19. 20:43
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!