László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
221/669 anonim válasza:
Május 5 óta várom a részletes elszámolást. Semmi...
222/669 kriszti310 válasza:
Most kérdeztem őket, hogy mennyire tudják tartani ezt a május végi határidőt. Erre a hölgy; hogy ez törvényi előírás. :D Mondom, az április vége is az volt! De ők haladékot kaptak az MNB-től. Persze 18 millióért...
223/669 anonim válasza:
nekem ma utalták vissza a szerintük visszajárót..
4 évre felvettem 905.000-et, 17.422 Ft-ot kaptam...levél még sehol. kikérem a részletest, és ha nem kapom meg 5 munkanapon belül, MNB.
224/669 anonim válasza:
No emberek! Én ma kaptam pénzt tőlük! SE szó se beszéd,még az elszámoló levél sem jött meg. Erre ma utaltak 105.000ft-ot. De nem tudom,hogy mire. 1900000ft-os hitel 7 évre.Szerintem kevés,de még papírom sincs róla. :) Ez most mi?
225/669 anonim válasza:
Ha valakinek lejárt hitele van, és nincs náluk számlája akkor hova utalják a visszajáró pénzt? Mi mindig csekken fizettünk, nem volt a banknál folyószámlánk.
226/669 A kérdező kommentje:
Ez jo kerdes volt.Ja es ez a szuper nagy osszeg auto hitel volt?
2015. máj. 20. 18:56
227/669 anonim válasza:
Azt mondjátok meg, hogy mire mentek az MNB-vel? Semmire! Mi volt ez a 18 millás büntetés? VICCCC.
Örüljetek, hogy kaptatok vissza pénzt, én sajnos nem kaptam és nem is bízok benne, hogy kapok is valamit.
228/669 anonim válasza:
Még mindig nem derült ki, hogy aki kapott vissza pénzt, az milyen számlára utalták? A folyamatban lévő hiteleknél nem adnak készpénzt. A lejárt hitelnél folyószámlára vagy postai kifizetéssel fizetnek, de erről nyilatkozni kell írásban, ami még plusz 15 nap.
229/669 anonim válasza:
És ha folyamtban levő hitelem van és csak 1-2 hónap van hátra? Akkor hiába járna vissza több mint amit még befizetnék és megmondják hogy örüljek ennek is, vagy mi? :)
230/669 anonim válasza:
Én sem kaptam semmit de megadtam nekik a bankszámlaszámom meg a megváltozott címemet. Ennek ellenére semmi nem jött. Sem levél, sem lóvé. Én kicsit kételkedem abban hogy valaki csak úgy kapott tőlük pénzt. De ne legyen igazam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!