László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
271/669 anonim válasza:
Üdv Mindenkinek!
Nekem is ennél a TETÜ banknál volt az autóhitelem ami 2013-ban járt volna le, de egy évvel előtte a fennmaradót egy összegben kifizettem(mindenféle kedvezmény nélkül) sőt még plusz 26000ft-ot kifizettettek ezért.
A mai napig én sem kaptam semmi elszámolást.
Szerintetek ez a nyomtatvány megfelel az MNB-nek történő bejelentésre?
272/669 A kérdező kommentje:
Ki lesz ma aki felhivja oket?Hol van az ertesito?
2015. máj. 26. 08:20
273/669 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma jött meg a levél!
Autóhitel, 2007-2013 72 hónap 1450000-re 84400ft.Fogalmam sincs, hogy ez mennyire reális.Aki kap levelet írjon.
274/669 anonim válasza:
Most hívtam őket. Az enyémet nem adták még postára, de nagyképű pitsa azt mondta, hogy a hátéridejük május 31. úgyhogy várjak türelemmel... itt szakadt el a cérna :D Mondtam nekik hogy marha türelmes voltam eddig de ha jövőhétig sem jön semmi rájuk borítom az üvegpalotájukat. Letette ..
275/669 anonim válasza:
Ma jött a levél, 184.000 jár vissza.
276/669 anonim válasza:
Nekem még mindig semmi, a mai postával sem jött semmi tőlük. Rohadjanak meg...
Üdv, Laci
277/669 anonim válasza:
184000 mennyiből? én ma kaptam levelet 800ezerből 41 ezret kapok vissza
278/669 A kérdező kommentje:
Most jott meg a level.2008-2012 volt hitelem auto hitel 2400000ft 56.000ft kapnek.En nem fogadom el.Ez mar parodia.
2015. máj. 26. 12:15
279/669 Csontos-Fülöp válasza:
Sziasztok! Ma kaptunk egy levelet a Banif Plustól, de semmi érdemlegeset nem írtak. Ez még nem az elszámolás... :( Csak a rizsa szöveget küldték el, amit a gépi hang is elmond, amikor felhívom őket... Azaz, hogy április 30-ig nem tudtak eleget tenni az elszámolási kötelezettségüknek, és május 31-ig küldik az elszámolást. Előrébb nem lettünk még sajnos még mindig :(
280/669 Csontos-Fülöp válasza:
Kedves 278! Mi volt a szerződésben szereplő első havi törlesztőrészleted? Én az egyik ismerősömmel kiszámoltattam, hogy nekünk mennyi járna vissza, mert ő tisztában van vele, hogy kell kiszámolni és mivel megosztotta velem is, így már én is tudom, és tudok segíteni, hogy kb. mennyit kellett volna a Banifnak is számolni és, hogy mennyit követelhetnél tőlük a panaszlevélben! Csak szükségem van a teljes futamidő hosszára és a szerződésben szereplő havi törlesztőre forintban... És, hogy kb mennyit fizettél vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!