Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Én 2 éve már tisztességesen kifizettem a 60 havi hitelemet (segédmotor kerékpár), erre ma küldenek egy csekket 3700ft-os késedelmi kamatról :D És azt is írják hogy addig nem küldik a törzskönyvet. Mit???
Ezek azt sem tudják hogy simlizzenek.
Ja, elszámolást még nem kaptam, nem is várok semmit, lehet még nekem kell fizetni.
Sziasztok!
Már az elejétől olvasom a témát itt.... Végre ma nekem is megjött a várva várt, "híres" elszámolás. 2006.06. hóban felvett összeg: 1.000.060,- HUF, futamidő: 72 hónap, induló törlesztő: 21.000,- a vége felé már 35.000,- Kifizetett összeg kb. 2.400.000,- Ft. Az általuk kifizetendő összeg: 78.500,- HUF. Az érdekesség, hogy ők 1.800.000,- FT -ot írnak hogy visszafizettem. Megáll az ész.
Elvileg nekem is megjött a levél, tizenpárezer forintról, holnap leírom, mert na ná hogy rossz címre postázták a levelet azután hogy kétszer is egyeztettem velük telefonon hova is küldjék a pénzt. Én is vitatom ezt az összeget, de igazából gőzöm sincs mennyit kéne kapni.
Tud valaki valami leírást esetleg hogy hogyan is kéne kiszámolni?
Jah és mi történik ha nem fogadom el a pénzt? Ők számolják újra? Vagy hogy zajlik ez majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!