Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok!
Ma jött meg a levél:
1.800.000Ft-ot vettem fel 4 évre (2007-2010).
Visszafizettem :2.917.367Ft-ot (az elszámoló levél szerint)..
Szerintük visszajár 64.707Ft
Sziasztok!
Ma ékezett a páromé. 1.300.000; felvett hitel, 2006-2010-ig, 38.000; kezdővel. Vissza jár 226.207;. Kiváncsi leszek az enyémre.
Kedves Kriszti310! A párod mennyit fizetett vissza az 1 300 000 Ft után? Az az összeg, amit neki számoltak még kb. talán reális is.(talán)
Mert ha 48 hónap volt a futamidő, akkor a visszafizetendő összeg 48*38 000 = 1 824 000 Ft
És a jogtalanul felszámolt összeg elméletileg a ténylegesen visszafizetett összeg és a visszafizetendő összeg különbsége.
Én ma kaptam meg az elszámolást. Én 2008-ban vettem fel 2.5 milliót autóra. Ez lejárt most 2015 elején.
A hét év alatt cakk pakk kifizettem kb. nekik 4 millió forintot, és 2.5 milliót vettem fel...
A kocsi most kb. ér durván 2 milliót, ja és az előző autómat beszámolták 1.8 millióba vásárláskor.Szóval ez-az 1.8 millió is minusz.
Jobban jártam volna ha meghagyom az előző autómat és nem veszek semmit. De ugye ez már késő bánat :)
Amúgy a törzskönyvet sem kaptam még meg mert van tb tartozásom és erre hivatkozva csak akkor adják ki ha azt rendeztem.
A levélben amúgy az állt,hogy vissza kapok 117 ezer forintot. A semmitől azért több :)
Az első törlesztőt nem tudom pontosan, mert nincs nálam a szerződés, de 48-50.000 között kellett volna lenni, de soha nem fizettem olyan keveset. Az átlagban 65-75 között fizettem (a csúcs talán 90 környéke volt..)
A futamidő pontosan 48 hónap..
A csekkeken kívül semmilyen levelet nem kaptam tőlük a 4 év alatt..
ahogy elnézem óriási a szórás, még csak kb-re sem lehet megmondani mennyire számítson az ember... Van aki kb ugyanannyi hitelre, futamidőre, visszafizetett összegre kap 30ezret, a másik uyganerre kap majd 200ezret... érdekes.
Ez tényleg hasraütésre megy!
Én mág semmit sem kaptam...
Üdv, Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!