Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Szia!
Ennél a banknál volt nekem is devizahitelem, én is várom a levelüket, a mai napig nem küldték meg, mert nem is akarták. Éppen ezért az MNB meg is büntette őket 18 millióra, és május végéig kaptak határidőt.
Itt a link:
Szerencsére, már egy éve kifizettem a hitelt. Azóta folyamatosan kapom havonta a 75 ezer forintról szóló tartozást, csekk feladásért 750ft , és utalásokért 2500 ft hátralék..
Nos nálam bizalomvesztés történt. Hogy miért? A bank 2 számlát vezet minden ügyfélnek. Az egyikbe törleszted a havi annuitást, a másikban számolják a fent említett tartozást. Volt olyan hónap, hogy a befizetett részletemet beszámolták a tartozásba, így elmaradásba kerültem. Amikor megkérdeztem miért a másikra tették a havi törlesztőmet, hisz akkor elmaradásom lett, azt válaszolták, hogy ez teljesen törvényes, de írjak levelet, és nagylelkűen majd elbírálják. Vártam 3 hetet és nem történt semmi. Majd elővettem a szerződést, amiben ott állt, hogy ezt nem tehetik, a mindenkori törlesztőbe kell beszámolni a befizetéseket. Na ekkor felhívtam a bankot, ahol a hölgy azt mondta, hogy azonnal visszarakják a pénzt az eredeti számlámra. De a csavar az egészben, hogy tavaly lekértem egy részletes kimutatást, és azt kellett tapasztalnom, hogy ezért a "tranzakcióért" is engem büntettek. Felszámolták a késedelmi kamatot...Nos, ha kijön az elszámolás, azonnal válaszolok, és nem hagyom magam. Egy fillért sem hagyok náluk ajándékba. Hogy miért? Mert ez jelenti a bizalomvesztést. Átvertek. Arról már nem is beszélünk,hogy lehet elkérni utalásonként 2500 ft ot, amikor az UPC sem bank, mégis az ING keresztül bankol, és a tv előfizetésem 3500 ft. Nem számolnak fel külön díjat az utalásra, főleg nem 2500 ft ot....
Én még csekket se kaptam, se részletezést. Elméletben 3 havi részlet van még hátra. Lehet nem kapok több csekket és itt a vége?
Üdv
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!