Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/669 A kérdező kommentje:
Eloszor ment egy ugyvedi level a banifnak felszolitas tegyen eleget torvenyi kotelezettsegeinek.Masodik level ment az mnb nek.Az MNB fele jelezte ugyvedem azt a tenyt hogy a mai napig nem tortent elszamolas.Kertuk kulon kiserjek figyelemmel tortenik e elorelepes es a reszletes elszamolast is kertuk.Ahogy latom a heten sem kaptak tul sokan levelet.Nekem azt mondtak meg hetfon,hogy Majus vegeig kimennek a levelek..
2015. máj. 22. 18:19
 262/669 anonim válasza:
Sziasztok! Olvastam valakinek hogy hívta a bankot és azt mondták neki 19.en fel adták meg kapta a levelét? Nekünk is azt mondták tegnap 19.en adták fel de még ma se kaptunk semmit....
2015. máj. 22. 18:55
 263/669 Noriko80 válasza:

Szia!

Ennél a banknál volt nekem is devizahitelem, én is várom a levelüket, a mai napig nem küldték meg, mert nem is akarták. Éppen ezért az MNB meg is büntette őket 18 millióra, és május végéig kaptak határidőt.

Itt a link:

[link]

2015. máj. 22. 19:20
 264/669 anonim válasza:

Szerencsére, már egy éve kifizettem a hitelt. Azóta folyamatosan kapom havonta a 75 ezer forintról szóló tartozást, csekk feladásért 750ft , és utalásokért 2500 ft hátralék..

Nos nálam bizalomvesztés történt. Hogy miért? A bank 2 számlát vezet minden ügyfélnek. Az egyikbe törleszted a havi annuitást, a másikban számolják a fent említett tartozást. Volt olyan hónap, hogy a befizetett részletemet beszámolták a tartozásba, így elmaradásba kerültem. Amikor megkérdeztem miért a másikra tették a havi törlesztőmet, hisz akkor elmaradásom lett, azt válaszolták, hogy ez teljesen törvényes, de írjak levelet, és nagylelkűen majd elbírálják. Vártam 3 hetet és nem történt semmi. Majd elővettem a szerződést, amiben ott állt, hogy ezt nem tehetik, a mindenkori törlesztőbe kell beszámolni a befizetéseket. Na ekkor felhívtam a bankot, ahol a hölgy azt mondta, hogy azonnal visszarakják a pénzt az eredeti számlámra. De a csavar az egészben, hogy tavaly lekértem egy részletes kimutatást, és azt kellett tapasztalnom, hogy ezért a "tranzakcióért" is engem büntettek. Felszámolták a késedelmi kamatot...Nos, ha kijön az elszámolás, azonnal válaszolok, és nem hagyom magam. Egy fillért sem hagyok náluk ajándékba. Hogy miért? Mert ez jelenti a bizalomvesztést. Átvertek. Arról már nem is beszélünk,hogy lehet elkérni utalásonként 2500 ft ot, amikor az UPC sem bank, mégis az ING keresztül bankol, és a tv előfizetésem 3500 ft. Nem számolnak fel külön díjat az utalásra, főleg nem 2500 ft ot....

2015. máj. 23. 14:13
 265/669 anonim ***** válasza:
A bizalom vesztést alátámasztja hogy 1 hónap csúszásban vannak most is a törvényi kötelezetség ellenére. Fogynak a napok és csak a kuss van.
2015. máj. 24. 20:56
 266/669 Lianna43 válasza:
05.23...Elszámolást még most se kaptam meg.Viszont egynapos késés miatt 2500-as büntető kamattal megnövelt törlesztő csekket igen.Ez a bank bármit megtehet??😒
2015. máj. 25. 04:27
 267/669 anonim ***** válasza:

Én még csekket se kaptam, se részletezést. Elméletben 3 havi részlet van még hátra. Lehet nem kapok több csekket és itt a vége?

Üdv

Laci

2015. máj. 25. 10:42
 268/669 anonim ***** válasza:
Mit tudunk tenni ha május 31.ig sem jön meg az elszámoló levél? Az Mnb - nél a feljelentésnek nincs semmi következménye, azzal hogy megbüntetik őket, nekünk még nem lesz pénzünk.
2015. máj. 25. 12:53
 269/669 A kérdező kommentje:
Az mnb fele is minden kepen tegyel bejelentest.En mar ugyved utjan megtettem.Ugy gondolom a kormany ezert feleloseget vallalt.Max majd ok kifizetik.Egy biztos valami nagyon buzlik itt.Szorul a hurok.Tertivevenyes ajanlott levelben kukd el.Ha a heten sem kapjuk meg akkor szerintem ebbol mar nem lesz penz.
2015. máj. 25. 13:50
 270/669 anonim ***** válasza:
Komolyan én már annak is örülnék ha a fennmaradó három csekket sem kellene befizessem. Ha nem változik az összeg akkor ez 3x67ezer Ft-ot jelent nekem. Csakhogy a törzskönyv még ott van náluk...
2015. máj. 25. 14:05
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!