László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
251/669 anonim válasza:
Laci most viccelsz? Amúgy újság van...megkaptam a pénzt, pedig a nyilatkozatot hétfőn adtam fel...
252/669 A kérdező kommentje:
Orulok es megvagy elegedve?autohiteled volt?Mennyit vettel fel hany evre es mennyit kaptal vissza?
2015. máj. 22. 08:49
253/669 anonim válasza:
Milyen nyilatkozatot adtál fel?
254/669 anonim válasza:
Dehogy vagyok megelégedve. De asszem reális, mert nem emeltek kamatot esetemben, sőt csökkent folyamatosan.
255/669 A kérdező kommentje:
Na ez az neem a thm 17.9 volt es 62000ft rol 89000ft lett.
2015. máj. 22. 12:51
256/669 A kérdező kommentje:
Nyilatkozatot irtam irattam az ugyvedemmel.Kifogasoltam azt,hogy meg mindig nem kaptam elszamolast.Reszletes elszamolast kertem.A level ment az MNB hez is.Harom nap haladekot kaptak.Ez olyan mint egy fizetesi meghagyas.Ezutan per jon.
2015. máj. 22. 12:54
257/669 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerinted van értelme az MNB-nek levelet küldeni? Szerinted érdekli őket, hogy mennyi haladékot adtál?
258/669 anonim válasza:
Kapott valaki ezen a héten levelet,(elszámolást a Banif plustól?
259/669 anonim válasza:
A fizetési meghagyást az ügyvéd kérvényezi a bíróságon. Az adós minden különösebb indok nélkül ellent mondhat a fiz. Meghagyásnak. 30napja van rá. Ha ellentmond megy a bírósági ügy de te leszel a felperes tehát előlegezed a költségeket. Nem kevés lóvé lesz. Úgy készülj.
260/669 A kérdező kommentje:
Koszi tudok mondenrol
2015. máj. 22. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!