Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok!a táblázathoz: 2007 november -2012 október közötti 800 000 ezer forintos hitelre visszafizettem 1525058-at, visszajár:49876 forint..
Már kétszer kértem a részletes elszámolást, eddig semmi..
Valaki kapott már részletes kimutatást?
332-es válaszoló te mikor kérted a részletes kimutatást?
Én ma kértem részletes elszámolást. A levél alapján elvileg 5 munkanap áll rendelkezésükre. Akkor várhatom a részletes elszámolást?
Sziasztok.
Én is azon szerencsések közé tartozom akik e "kiváló" pénzintézettől vettek fel hitelt. Én a korábbi tapasztalataim alapján már áprilisban is úgy gondoltam hogy meg tesznek mindent annak érdekében hogy emlékezetessé tegyék számunkra még ezt az oly egyszerű dolognak tűnő elszámolást is.
Persze a mai napig nem kaptam semmilyen levelet én sem , de úgy gondolom az a biztos ha május 30 elött bejelentem feléjük hogy nem kaptam elszámolást nehogy kiderüljön véletlenül hogy letelt a törvény álltal a reklamációra biztosított harminc nap. Tudom hogy elvileg a levél kézhezvételétöl számit , na de ha nincs levél akkor mi van ???
A mindenhonnen letölthető szabvány nyomtatványt melyben meg lehet jelölni hogy nem kaptam elszámolást javaslom mindenkinek még a héten ajánlva tértivevénnyel feladni.Ebböl baja senkinek sem lehet. Én egyböl kértem a részletes elszámolást is ,hisz az alapján amiket irtatok úgy is az lenne a következő lépés.
Azoknak akik meg beletörödnek és inkább elfogadják azt üzenem hogy nyilván megértem én is és higyjék el nekem is nagyon elegem van ebböl a brigádból , de nem szerzem meg nekik ezt az örömet.
Ha nincs szükségetek nagyon erre a pénzre hisz ez úgy is talált pénz, igen is amit törvényileg meg lehet tenni azt tegyük meg velük szembe.
Nagyon sokszor visszaéltek azzal hogy az ügyfelek kiszolgáltatottak és gyakorlatilag tehetetlenek voltunk velük szemben mert senki sem szerette volna elveszíteni azt amiért évekig fizetett. És igen sokszor szó szerint a képünkbe röhögtek.
Nyilván mindenki önként vállalt hitelt de egy szerződés feltételeivel lehet élni és visszaélni is. És itt úgy gondolom az utobbi történ.
Hát ezért gondolom hogy amennyire lehet számon kell kérni ezt a "gyönyörű brigádot" mert ez a cég még banknak sem nevezhető.
Kedves 338!
Mennyit fizettél vissza a 4 év alatt? Nekünk is hasonló volt a hitelünk. Mi 880 000 Ft-ot vettünk fel, és 1 768 648 Ft-ot fizettünk vissza. Mi 2011. augusztusában végtörlesztettünk. Addig 1 221 908 Ft-ot fizettünk be és a végtörlesztésnél erre fiezttünk még rá 546 740 Ft-ot. Nekünk szerződés alapján másik pénzügyi intézménynél kiszámolták, hogy 523 000 Ft járna vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!