Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
@349: Mit tippelsz mennyi lesz erre a visszajáró?
Felvett összeg: 1 600 000 Ft
Visszafizetett: 4 200 000 Ft
84 hó futamidőre. Kezdtem 34ezerrel, de pár hónap után már 40ezer felett volt. Most 62ezer megy. ;)
Üdv, Laci
Kedves Laci.
Mindegy hogy átveszi vagy nem ha ajánlott tértivevényes.
Olyan mindha átvette volna és ha én azt mondom hogy reklamáció volt benne neki kell bizonyitani hogy nem az volt.
Ehhez viszont fel kell hogy tudja mutatni amit küldtem neki.
Ugyhogy azzal ha nem veszi át semmivel sem lesz előrébb.
Persze ettöl még sz...hat a fejünkre.
Ha meg csődöt jelent és jogutód nélkül megszűnik az összes folyó hitel kihelyezését bukja.
Ha meg jogutoddal azaz valaki átveszi a futó ügyeket annak a bank kötelezetségét is teljesíteni kell.
Arrol nem beszélve hogy a mi szempontunkból szerencsére nem csak a magyar piacon van jelen hanem a környező országokban is..
Ami a kibúvást a kötelezségek alol nehezíti meg.
Itt inkább arra gyurnak szerintem hogy minél lasabban minél kevesebbet keljen kifizetni.És amig ez a sok milió náluk van addig is nekik dolgozik.
@353: Én is ilyesmire gondoltam, de biztos vagyok benne hogy közel sem lesz annyi, max annyit mondanak hogy akkor az utolsó három részletet nem kell befizetni (3x62ezer kb, azaz ez durván 180ezer Ft lenne). A 4,2m visszafizetettbe ez is benne van, tehát a valós eddigi visszafizetés 4milla körül van kereken. Ezt csekkekkel tudom is igazolni (azok alapján számoltam ki).
Üdv, Laci
@Csima Misi:
Lehet igazad van, annyira nem vagyok járatos a postai szabályokban. De az biztos hogy ennél a banknál rohadtul nem stimmel valami... nem valami, hanem semmi sem stimmel.
Üdv, Laci
:D
Nálam a csúcspont az volt , hogy szerettem volna eladni az autom mert nagyon nehezen tudtam fizetni a nem kis részleteket és amikor nagy nehezen találtam egy vevőt aki átválalta volna a hitel megkérdeztem tőlük hogy megoldható e ez, azt mondták : Természetesen , viszont nekem kell maradni a KEZESNEK !!! nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek ezen a mondatukon.
Egy számomra teljesen ismeretlen emberért kezeskedjek. Bravo , ennyi erőböl oda adom a kocsikulcsot valakinek és békésen fizetem tovább a hitelt. VICC
Sziasztok.
Én most hívtam fel őket. Az enyém még nincs kész, még nem postázták.
Hát ennyire az utolsó napokra hagyják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!