Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/669 anonim ***** válasza:

@349: Mit tippelsz mennyi lesz erre a visszajáró?

Felvett összeg: 1 600 000 Ft

Visszafizetett: 4 200 000 Ft

84 hó futamidőre. Kezdtem 34ezerrel, de pár hónap után már 40ezer felett volt. Most 62ezer megy. ;)

Üdv, Laci

2015. máj. 27. 13:33
 352/669 anonim válasza:
Tisztelt 349! 23000 kezdtem és a az utolsó két évben fizettem 38000-t
2015. máj. 27. 13:37
 353/669 Csontos-Fülöp ***** válasza:
Neked nagyon sok lenne :) Millió fölött. Vagy, ha még folyamatban van, akkor nem kell tovább fizetni :)
2015. máj. 27. 13:39
 354/669 Csontos-Fülöp ***** válasza:
Kedves 352! Futamidő hossza? Visszafizetett összeg?
2015. máj. 27. 13:42
 355/669 anonim válasza:
Kedves Laci! Akár lehet valóságalapja ennek a bankcsődnek. Párom is ezt hajtja folyamatosan... A Banif Plus reklamációkezeléséről és gyorsaságáról csak annyit, hogy 05.10-én délután ment a reklamációs e-mail az elszámolást illetően, de már másnap postára adták a válaszlevelet ajánlottan a weboldalon található sablonszöveggel, tehát ha valami az érdekük, arra villámgyorsan reagálnak..
2015. máj. 27. 13:43
 356/669 Csima Misi válasza:

Kedves Laci.

Mindegy hogy átveszi vagy nem ha ajánlott tértivevényes.

Olyan mindha átvette volna és ha én azt mondom hogy reklamáció volt benne neki kell bizonyitani hogy nem az volt.

Ehhez viszont fel kell hogy tudja mutatni amit küldtem neki.

Ugyhogy azzal ha nem veszi át semmivel sem lesz előrébb.

Persze ettöl még sz...hat a fejünkre.

Ha meg csődöt jelent és jogutód nélkül megszűnik az összes folyó hitel kihelyezését bukja.

Ha meg jogutoddal azaz valaki átveszi a futó ügyeket annak a bank kötelezetségét is teljesíteni kell.

Arrol nem beszélve hogy a mi szempontunkból szerencsére nem csak a magyar piacon van jelen hanem a környező országokban is..

Ami a kibúvást a kötelezségek alol nehezíti meg.

Itt inkább arra gyurnak szerintem hogy minél lasabban minél kevesebbet keljen kifizetni.És amig ez a sok milió náluk van addig is nekik dolgozik.

2015. máj. 27. 13:43
 357/669 anonim ***** válasza:
64%

@353: Én is ilyesmire gondoltam, de biztos vagyok benne hogy közel sem lesz annyi, max annyit mondanak hogy akkor az utolsó három részletet nem kell befizetni (3x62ezer kb, azaz ez durván 180ezer Ft lenne). A 4,2m visszafizetettbe ez is benne van, tehát a valós eddigi visszafizetés 4milla körül van kereken. Ezt csekkekkel tudom is igazolni (azok alapján számoltam ki).

Üdv, Laci

2015. máj. 27. 13:46
 358/669 anonim ***** válasza:

@Csima Misi:

Lehet igazad van, annyira nem vagyok járatos a postai szabályokban. De az biztos hogy ennél a banknál rohadtul nem stimmel valami... nem valami, hanem semmi sem stimmel.

Üdv, Laci

2015. máj. 27. 13:48
 359/669 Csima Misi válasza:

:D

Nálam a csúcspont az volt , hogy szerettem volna eladni az autom mert nagyon nehezen tudtam fizetni a nem kis részleteket és amikor nagy nehezen találtam egy vevőt aki átválalta volna a hitel megkérdeztem tőlük hogy megoldható e ez, azt mondták : Természetesen , viszont nekem kell maradni a KEZESNEK !!! nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek ezen a mondatukon.

Egy számomra teljesen ismeretlen emberért kezeskedjek. Bravo , ennyi erőböl oda adom a kocsikulcsot valakinek és békésen fizetem tovább a hitelt. VICC

2015. máj. 27. 13:59
 360/669 anonim válasza:

Sziasztok.

Én most hívtam fel őket. Az enyém még nincs kész, még nem postázták.

Hát ennyire az utolsó napokra hagyják?

2015. máj. 27. 14:28
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!