Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Visszafizetendő: 29 000 * 48 = 1 392 000 .-
Visszafizetett összeg: 1 635 480 .-
Visszatérítendő: 1 635 480 - 1 392 000 = 243 480 Ft
Az alapján, ahogy nekünk kiszámolták....
Adatokat köszönöm, írom folyamatosan, egyre szebb ez a lista.... van akinek ugyanarra a hitelre, kb ugyanarra befizetett összegre az egyiknek semmi, a másiknak meg kb 50ezer jár vissza... És még az időpont is hasonló (egy év eltérésel, uyganakkora futamidőre). Egyre biztosabbnak látom hogy hasraütésre mennek ki az összegek, vagy eddig kockásfüzetbe vezették a hiteleket és sok befizetést "elfelejtettek" lekönyvelni.
Nekem amúgy a mai postával sem jött elszámolás....
Üdv, Laci
Kedves 345! Szerintem reális a 115 000 Ft.
Felvett összeg: 2 100 000 Ft
Visszafizetett összeg: 2 856 000 Ft
Visszatérített: 115 000 Ft
2 856 000 - 115 000 = 2 741 000 Ft
84 hónap volt a futamidő... Ha ezt az összeget elosztom, akkor a havi törlesztő részlet kb. 32 600 Ft.
Kb ennyi lehetett a szerződésben szereplő is....
A CIB-nél 1 600 000 Ft után, 30 000 Ft volt a törlesztő 84 hónapra. Itt 3 200 000 Ft-ot fizettek vissza ezután és ebből kaptak vissza 670 000 Ft-ot.
84*30000 = 2 520 000 Ft a visszafizetetndő. Visszafiezett 3 200 000. Visszatérített: 670 000.
Neked visszafizetendő 84*32600 = 2 738 400 (a kiszámolt törlesztő alapján, 2 100 000 Ft után) 84 hónapra.
Visszafizetett: 2 856 982 Ft
Visszatérített: 115 000 Ft.
Egy gondolat futott át rajtam. Ahogy itt olvasom többen is már régesrég bekérték a részletes elszámolást, de azt még senki sem írta hogy meg is kapta. Azt viszont olvasom hogy akik tértivenényes ajánlottként küldték el a banknak a levelet a részletes elszámolás kikéréséről (megjegyzem így kellene mindenkinek kérnie), azok még a visszaigazolást sem kapták meg hogy a levelüket átvették. Ebből nekem az jön le, hogy semmi bizonyítékunk nincs arra hogy a bank kapott ilyen levelet. Sajnos az hogy neked van egy feladó papírod nem bizonyítja hogy mi volt a levélben. És csak várjuk a részletes elszámolásokat, amik nem jönnek és szinte biztos vagyok benne hogy nem is fognak jönni. Magyarán se visszaigazolás hogy átvették se részletes elszámolás a kezünkben. Törvényesen ugye 30 napod van reklamálnod, amit a BANKOD FELÉ kell beküldeni. A drága bankunk mit csinál? Baxxa átvenni a leveleket, szépen a bőrfotelbe hátradőlve kivárják így a 30 napot, majd csak annyit mondanak, hogy MINDENKI milyen elégedett akik az ügyfelük volt. Amúgy lehet azért is megy ez a kivárás, mert a "jó" adminisztrációik miatt (ne felejtsük el, miért is csúsztak egy hónapot! ugyanis eleve adminisztrációs problémákra hivatkoztak), szóval a jó és "pontos" adminisztrációik miatt egy hitelt sem tudnának pontosan részletesen levezetni... Nekünk, károsultaknak meg még csak esélyünk sem lesz máshova fordulni, mivel kifutunk a 30 napos határidőből. Max polgári peres úton lehetne továbbvinni, amit viszont teljesen esélytelennek tartok.
No hát én ezt látom most. De ne legyen igazam.
Viszont abban biztos vagyok hogy ezt a bankok nagyon felül kellene a szerveknek vizsgálniuk, és ha ezt sikerülne elérni, akkor abban is biztos vagyok hogy nagyon durva dolgokat fognak találni.
De azon se lepődnék meg ha egy hónapon belül ez a bank is csődöt jelentene.... (lehet még korábban eljön ez).
Üdv, Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!