László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
191/669 anonim válasza:
Nagy kérdés emberek! Rendben, hogy minimális összegeket írnak az elszámoló levélben, és többségünk még azt sem kapott, de..... Félve kérdezem: pénzt kapott már valaki? Attól tartok, hogy majdnem mindegy lesz mi szerepel a levélben, szerintem pénz ebből nem lesz... Ne legyen igazam!
194/669 anonim válasza:
193:
Ez így nem sokat mond.... :)
195/669 anonim válasza:
Jut eszembe 15e van! Máig van mindig a befizetési határidő, de csekket sem kaptam tőlük, nemhogy az elszámolást. Ilyenkor mi a teendő? Várjak a csekkre?
196/669 anonim válasza:
Várod a csekket azt küldik késedelmivel.mondván ők küldték
197/669 anonim válasza:
Naja, jön megint a 2500 bünti, meg a bélyegzés hogy késedelmes fizető vagyok, és emiatt egy nagy lóf... jár nekem. :) habár inkább :(
198/669 anonim válasza:
Kérdem azoktól akiknek még fut a hitel és nem kaptak semmilyen elszámolást, hogy a "szeretett" bankunktól kapott következő havi csekket?
199/669 anonim válasza:
Baniftól szenvedő honfitársaim! Mindenki nyugodjon le! Nem fognak ezek fizetni.Ahogy pár oldallal ezelőtt megírta a tutit valaki,elmennek a végsőkig majd lelépnek. Ez az MNB egy sóhivatal,segíteni nem tudnak,annyit mondtak nekem,hogy várjam meg az értesítést és akkor mehet a törvényben meghatározott módon tovább a történet..... Kérdeztem,hogy milyen törvényben leírtak alapján? Amelyikbe most szarik bele a Banif? Hebegtek-habogtak,hogy megbüntettük őket meg minden.... Vicces! 18milla...Jót röhögnek a markukba,ez apró pénz nekik. Nagyon sajnálom,de szerintem ezt beszívtuk. Az MNB kezébe nincs semmi amivel segíteni tudna.Nyilván a megoldás az lenne ha zárolnák a számlájukat az MNB kiszámolná az összegeket,fizetne és le van a gond. De nem beszed tőlük újabb 18millát (mert az jól jön) aztán még egy hónap haladék. Hallottam olyan esetet,hogy a Banif jogerősen is elvesztett egy deviza pert,a szerződést semmisnek mondták ki. Magasan tett erre a Banif,ugyan úgy küldte a törlesztőt majd BAR listára tetette az emberünket mert,mivel ő nem fizette tovább a hitelt. Emberünk újra bírósághoz fordult,de ők elhajtották mivel az ügyet lezárták. Ő meg csak pislogott,hogy most mi van! A Banif a jogerős ítéletre is szart mint a jegybank törvényére is. Nem tudom mit tegyünk! :(
200/669 anonim válasza:
Ahogy látom semmit sem tudunk tenni. Illetve max minden problémát amit észlelünk folyamatosan jelenteni az MNB felé. Bár lehet semmi értelme, de hátha mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!