László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
152/669 anonim válasza:
Próbáltam az MNB-set de ez valamiért minden hónapra egyforma törlesztőrészletet ad ki. Pedig a CHF árfolyama ugye változott folyamatosan. Nem értem.
153/669 anonim válasza:
Nekem is egyforma részleteket hozott ki. Meg pár dologban amúgy sem voltam biztos a kalkulátort tekintve.
154/669 anonim válasza:
Mindenesetre nem érdemes ezeket használni. Több helyen is írják hogy akár egy millával is félreviheti azt aki erre alapoz.
155/669 anonim válasza:
De akkor hogy fogom leellenőrizni a kért részletes elszámolást???
156/669 anonim válasza:
Na ez jó kérdés. De az biztos hogy ezekkel az online kalkulátorokkal nem fogod tudni. Mindenesetre kell egy tételes elszámolást kérni, azt 5 napon belül kötelesek elküldeni. Azzal el lehet indulni valamerre. A képlet nyílvános, csak kellene valaki aki be tudja adni a képletbe az adatokat. Amit az kidob az a pontos. Csak a beadandó adatok száma több száz darab. Keresni kellene valakit aki nagyon profi matekból, azaz valami matekzseni. (na az nem én vagyok) :)
157/669 anonim válasza:
Kértem egy hete a részletes elszámolást. Még nem jött meg. Van matematikus ismerősöm :-)
158/669 Virthné Erzsébet válasza:
Jó napot! Én május 4-én kaptam meg az elszámoló levelet, melyben közölték, hogy nem volt velem szemben tisztességtelenül felszámított összeg, ezért nem kapok vissza egy forintot sem. 2006-tól 2013-ig fizettem a hitelt, mely futamidő leteltével szűnt meg. Letöltöttem a panasz beadványt, melyet máj. 5-én postára adtam tértivevényes-ajánlott levélként. A mai napig nem kaptam vissza a tértit, hogy átvették-e egyáltalán.
159/669 anonim válasza:
Az kemény! Lehet már nem is él a bankunk? :)
160/669 kopyné válasza:
Szemét mocskos banda! Azon gondolkozom, ezeknek lehet már nincs mit veszteni. Megbírságolták őket, ezt egy felelősségteljes bank nem kockáztatná.Gyanítom, csődöt fog mondani. Ne legyen igazam. Párommal 1.200 000-re fizettünk vissza olyan 3.900.000 ft.-ot.26.000-ről 45-50 ezerre ugrott a törlesztő, tavaly ősszel fizettük ki. Én holnap adok fel levelet az MNB-nek,hogy az évek alatt elszámolást,kimutatást nem kaptunk, és ha ők 1 nap késedelemért felszámolnak 2.500 ft.-ot,én is kérem a bank késedelmét kamattal felszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!