Első körben elhúzzák május végig, bevállalják az aprópénzes büntetést, aztán küldenek olyan összeget ami nevetséges pl. 0 Ft vagy hasonló. Panasztétel, megint 60 nap amit persze nem tartanak be, minek is. Kb 90 nap múlva kapsz majd egy levelet, hogy szerintük minden ok az eredeti elszámolással. Ezután mész MNB-hez ott 30 nap mire kivizsgálják. Kiderítik, hogy .. jujj... tényleg rosszul számolt a bank. Kötelezik hogy fizesse ki a pénzt. Amit ő nem tesz meg. Bepipulsz mész a bíróságra. Ott minimum 1 év mire érdemben történik valami. Ott kimondják már az Atya Úr Isten támogatásával is, hogy már pedig fizetni kell... a bank szokásához híven szarik rá, a bírósági papírokkal a kezedben végrehajtást és felszámolást indítasz ellenük. Nah ez a procedúra kb. még 3 - 4 hónap. De azonban mielőtt sor kerülne a végrehajtásra ... BUMM csődöt jelent. Megkezdődik a sorban állás a pénzért. kb. 2 év és meg is kapod a jussod. Persze ennek a folyamatnak a költségeit neked mint felperesnek kell állnod. Adja valaki össze ez mennyi idő? És ez ma Magyarországon totálisan legális.
2015. máj. 12. 10:17
142/669 anonim válasza:
141-es pontosan leírtad amire én is gondolok. És azt hiszem ugyanez a helyzet azzal is ha valakinek aprópénzzel akarják kiszúrni a szemét. A bank a szemedbe röhög és azt mondja, hogy "jelents fel!". És aztán kezdődhet a procedura, minek a végén rádöbben az ember hogy sokkal több pénzt ölt már bele mint amit kapott volna ...
2015. máj. 12. 10:27
143/669 Thelma válasza:
Mondom én sorstársaim - kollektív ellenállás!
Ha júniustól egyetlen élő hiteles sem fizetne nekik...
De a magyar még saját magáért sem áll ki, nemhogy egymásért...
2015. máj. 12. 11:19
144/669 anonim válasza:
1.400.000-re kaptam 32.000 forintot.
2008-ban vettem fel 5 éves futamidőre. Kértem a részletes elszámolást. Tudja valaki hogyan lehet utána számolni???
2015. máj. 12. 20:11
145/669 anonim válasza:
Az kemény.... És mennyit fizettél be összesen?
Kiszámolni? Ha megvannak minden egyes hónapra az árfolyam adatok, az aktuális kamatok, meg a szomszéd gázóraállása, akkor a három kilométer hosszú képlet alapján már gyerekjáték lesz. :)
2015. máj. 12. 20:24
146/669 anonim válasza:
Egyszer kiszámoltam. De már nem tudom, olyan 2.2
2015. máj. 12. 20:28
147/669 anonim válasza:
Amúgy itt próbálkozhatsz, de nekem például nagyon nem az jött ki mint a valóság:
Nálam 1,6m hitel volt 2008/08-ban, és a csekkek alapján kiszámolva befizettem összesen a 7 éves futamidőre 4,2m... A kalkulátor pedig 3.1m-t hozott ki mint befizetett összeg.
De szerintem ez csak játékra jó,s emmi másra.
2015. máj. 12. 20:29
148/669 anonim válasza:
@147:
Hát akkor nekem kb 1 millát kéne visszavizetniük, mivel 4,2m-t fizettem vissza... hogy rohadjanak meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!