Én nem 18millát, hanem 180 millát vertem volna rájuk...
2015. máj. 11. 20:26
136/669 anonim válasza:
Ez kb. Annyi nekik mint másnak
1800 ft... De kezdetnek nem rossz! Csak maradjon pénzük minket is tisztességesen kifizetni. De csak annyi egy fillérrel se több
2015. máj. 11. 21:36
137/669 Thelma válasza:
A szomorú az egészben, hogy ettől nekünk nem lesz pénzünk ugyanúgy...Komolyan azt hiszi valaki, hogy ha a jogerős bírósági elmarasztalásokra nem reagáltak (erről az érintettek könyvet írhatnának!)ettől majd összepisilik magukat félelmükben?! "Ugyanmárkérem!"
Én inkább azt javaslom annak a 35500 ügyfélnek ne fizessen tovább ezeknek a szemeteknek!Elszámolt pénzünk ettől sem lesz - de nekik sem!Oszt jónapot!
2015. máj. 12. 07:10
138/669 anonim válasza:
Sajnos ha az ügyfelek nem fizetnek a bank a magyar törvényekre hivatkozva kisemmizi őket. Persze ugyanazokat a törvényeket ő maga nem tartja be.
2015. máj. 12. 07:21
139/669 Thelma válasza:
Leginkább az a felháborító, hogy a mai Magyarországon egy ilyen gátlástalan, inkorrekt bank teljesen legálisan működhet.Akkor jön el majd a Kánaán, ha az ehhez hasonlóknak esélyük sem lesz megtelepedni, és a törvények ereje mindenkire egyformán érvényes.
Mondjuk, Uraim, ott fönn a magason, döntéshozói pozícióban, nem lehetne elzavarni ezt a bagázst melegebb éghajlatra?!
De beérném egy bankcsőddel is...csak minél előbb, hogy a következő havi törlesztőt már ne is kelljen befizetni!
2015. máj. 12. 07:40
140/669 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez a bank hamarosan csődöt fog jelenteni. Szerintem nem véletlen ez a késlekedés, amit direkt csinálhattak, hogy addig se kelljen kifizetni a nagy összegeket. Így bevárják a havi befizetéseket, a májusit és vélhetően majd még a júniusi törlesztőket, hogy abból lehessen majd fizetni a visszajáró díjakat. Ehhez jön még a büntetés is (ami szerintem még túl enyhe is). Szóval várható hogy csőd lesz ennek a vége. Csakhát ugye jó lenne ha ez azután következne hogy minket kifizetett. De majd meglátjuk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!