Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/669 anonim ***** válasza:
Én ismét elküldtem a levelet az MNB-nek :) biztos, hogy kitaposom belőlük a valóban visszajáró összeget, még ha rá is megy 2 napom a kiszámításra.
2015. máj. 8. 16:39
 122/669 krisz1124 válasza:
Megkaptam a levelet, 1000000 forint hitelre 2007 májustól-2013 májusáig visszafizettem 2780000 forintot erre 100033 forintot kapok vissza. Úgy gondolom ezzel speciel átb......!
2015. máj. 8. 19:14
 123/669 anonim ***** válasza:

krisz1124 nevű

Mi is hasonló összeget vettünk és fizettünk vissza, remélem kb. ennyi jön nekünk is, bár ahogy itt sokan írják, hogy nem is kaptak hát... na!! Az is érdekes, hogy most meg kitolják a hó végéig, de az emberek figyelmét felhívják,hogy tartsa be a határidőt...pfffúúújjj!!!!

2015. máj. 8. 20:05
 124/669 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasni ezt a cikket!

[link]

2015. máj. 8. 20:12
 125/669 anonim ***** válasza:
Kedves 121 hova kell írni és ,hogy számolod ki?
2015. máj. 8. 20:19
 126/669 anonim ***** válasza:

117-esnek:

Speciell én is 2008-ban, pontosabban augusztusban vettem fel 1,6m hitelt, ami idén augusztusban jár le. Bár nem kaptam még levelet a banktól, de az összes befizetett csekk megvan, meg a papírok hozzá, és excell-ben összeadtam az összeset és hozzáraktam még a hátralevő 3 havi részletet. Így kijött, hogy a visszafizetett összeg az 1,6m-ós hitelre pontosan 4,2milla!! Ami jóval több mint egy milla (igaz hosszabb a futamidő is)

Kíváncsi leszek mennyit adnak vissza...

2015. máj. 8. 21:23
 127/669 anonim válasza:

Már fentebb írtam,hogy 0 Ft elszámolást kaptam.

1,656 mFt vettem fel, 7 évre. Tavaly októberben járt le. Semmi késedelmem, sem kedvezményem nem volt. Azt írták, hogy a törvény alapján megállapították, hogy tisztességtelen elszámolás nem történt.

Előzményként: amikor a tavaly októberben lejárt a hitelem, kaptam egy 2013-as elszámolást. Előtte soha semmit. Ekkor kértem egy teljes futamidőre történő elszámolást, amelyet megküldtek. Külön kérdeztem, történt-e egyoldalú kamatemelés, mekkora árfolyamrést alkalmaztak. Erre nem kaptam konkrét választ, de beidézték a szerződésemet, hogyan történik a kamat és a törlesztő részlet számítása.

A végén megírták, hogy a törlesztőrészlet ujrakalkulálásához az OTP Bank ZRt.11óra utáni első deviza eladási árfolyamot veszi figyelembe.(a szerződésemben ez nincs így rögzítve. Talán egy másik peres ügyük mkiatt.)

Nos , akkor ezek szerint van árfolyamrés az MNB -hez képest. Jól gondolom? Megnéztem a neten, mert fent van, keressétek ki. (MNB deviza több évre, napra visszamenőleg.)

Természetesen megy ezek alapján a panaszlevél. A kamatemelést nem tudom ellenőrizni. Ötlet?

Laszlo 1

2015. máj. 8. 22:23
 128/669 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja elfogadni az elszamolast feltetlen tegyen panaszt.Csak az a kerdes az mnb nel kell ezt megtenni?Allitolag az mnb ellenorzi oket.Kulonben meg a bank emberei is olvashatjak ezt .Tehat feltetlenul mindenki tegyen panaszt .Max akinek van jogasz ismerose vagy jogasz kerem irja le ide a lehetosegeket.Hova kinek a levelet.Udv komment indito.Laci
2015. máj. 9. 05:17
 129/669 anonim ***** válasza:
121-es vagyok. Az ugyfelszolgalat@mnb.hu-nak írtam. A részletes elszámolás alapján számolok majd utána, meg a képlet alapján.
2015. máj. 9. 11:08
 130/669 anonim ***** válasza:
Ahogy így olvasom a hozzászólásokat bennem a következő merült fel: Szerintem azért nincsenek még kiküldve a levelek ennél a gennyes banknál mert sz@r az adatbázisuk és nincs normális nyilvántartásuk. HA ez igaz akkor a kiszámolt pénzek sem jók. Szerintem hasra ütés szerűen találták ki az értékeket. Aki kért részletes elszámolást megkapta? Kíváncsi lennék tudtak -e beleírni valami valósat.
2015. máj. 11. 09:20
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!