Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Kemény...
Csak nehogy most ez a bank is csődöt jelentsen hirtelen. Nagyon úgy tűnik hogy innen is kilopták a pénzt és félő hogy nem lesz miből kifizetni majd a visszajárókat (azt a keveset sem). De nem akarom az ördögöt a falra festeni...
Üdv. Mi tegnap kaptunk egy levelet. Azt írják, hogy "Önnel szemben nem számított fel tisztességtelenül követelést. Ily módon az Elszámolási törvényben meghatározott túlfizetés a fogyasztói kölcsönszerződése vonatkozásában nem keletkezett. "
2008. decemberben vettük fel 1,1 M. Jelenleg kifizettünk 2 Milliót és év végén jár le.
Sziasztok
Még én sem kaptam meg a levelet.Ráadásul én kb egy hónappal a válság előtt vettem az autót és szinte végig a megbeszélt törlesztő dupláját fizettem.Két év után lemondtam a Cascot amit mint kiderült a lezáráskor végig fizetnem kellett,de azt csak levonták.A lezáráskor még elkértek 179.000Ft kezelési költséget,mert ennyibe kerül a futamidő lejárta előtti lezárás.Az 1.850.000-re kifizettem majdnem 4.000.000Ft-ot és a Törzskönyvet kipostázták,ha jól emlékszem 2000Ft-ért. Elmondhatom,hogy életem legrosszabb hitel konstrukciója volt,de tanulópénznek nagyon jó.
Én megírtam az emailem az MNB-nek amit a Banifra is címeztem és külön kiemeltem,hogy nagyon sok ügyfelüknek volt úgynevezett "adminisztrációs problémája" amit anno a bank napi 2.500Ft plusz fejébe elfogadott.Szóval ezt a gesztust én is nagyon szívesen veszem és harag nélkül elválunk egymástól örökre.
Mindkét féltől várom a választ,de sok reményt nem fűzök hozzá.
Szóval mindenkinek higgadt várakozást kívánok és könyveljük el,mint egy tanulság,mert ezen rágódni már kár.
Na az imént szedtem össze a csekkeket és kiszámoltam mennyi fizettem ki összesen (postaköltségeket, azaz a 84x 750Ft-ot nem adtam hozzá).
2008 augusztusában kaptunk 1.6m hitelt. Idán augusztusban jár le, tehát hátra van még júni, júli, augusztus (májust ma fizettem be, persze az még a régi). A fwnnmaradó 3 hónapot a mostani összeg alapján adtam hozzá. A végeredmény "csodálatos"....
Szóval 1,6m-t vettünk fel, a teljes visszafizetett összeg pedig 4.2m (igen ennyi)!! No ha erre azt merik írni hogy tisztességes volt és nem jár vissza semmi, akkor rájuk gyújtom az üvegpalotájukat...
És itt a 100. :)
Amúgy meg nem tudom van-e értelme nem elfogadni az ajánlatokat, mert félő hogy akkor újabb évek mire lesz valami belőle, ha lesz, ráadásul ha nem és vesztesz akkor meg sokkal xarabbul is járhatsz. Azt hiszem meg vagyunk lőve de rendesen...
Ui. Bocs a korábbi helyesírási hibákért... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!