Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/669 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már lezárult a hitelem és mégsem kaptam semmit. Felhívtam őket majd május közepén ... :S A bankokat senki sem szereti de ez nem bank hanem bűnözők legális játéka. Az ég világon semmilyen magyar törvényt nem tisztelnek, csak azokat amik nekik hajtanak hasznot. A bírósági tárgyalásokra nem mennek el, ha veszítenek nem fizetnek. Nagyon story van róluk a neten. Állítólag már nem is helyeznek ki új hitelt a meglévő ügyfeleken élősködnek. Amikor én kifizettem nekik egy összegben a hitelem 100 ezer forintot számoltak rá pluszban amely pénz sehol nem jelent meg később. Semmilyen papíron. Nem tudtak érdemi választ adni rá hogy mire kellett ezt befizetni. Szemét patkányok ezek.
2015. máj. 5. 09:33
 92/669 anonim ***** válasza:

Kemény...

Csak nehogy most ez a bank is csődöt jelentsen hirtelen. Nagyon úgy tűnik hogy innen is kilopták a pénzt és félő hogy nem lesz miből kifizetni majd a visszajárókat (azt a keveset sem). De nem akarom az ördögöt a falra festeni...

2015. máj. 5. 10:45
 93/669 anonim válasza:
Ki van írva a honlapjukra, hogy adminisztrációs okokból jelenleg nem postázzák az elszámolást, május közepén várható. Ez sem jelent sok jót... Ezt megtehetik amúgy?
2015. máj. 5. 11:23
 94/669 Jucaanya válasza:

Üdv. Mi tegnap kaptunk egy levelet. Azt írják, hogy "Önnel szemben nem számított fel tisztességtelenül követelést. Ily módon az Elszámolási törvényben meghatározott túlfizetés a fogyasztói kölcsönszerződése vonatkozásában nem keletkezett. "

2008. decemberben vettük fel 1,1 M. Jelenleg kifizettünk 2 Milliót és év végén jár le.

2015. máj. 5. 12:11
 95/669 klins válasza:
Nekem is lejárt hitelem van , és meg kaptam ... én úgy gondoltam semmiféle részletes elszámolást nem kérek hanem azonnal fellebbezek , gondolom abban a válaszban már lesz részletes számolás hogy mit-miért ... mert most csak annyit kaptam, hogy mennyi jár vissza ... de az hogy ez hogy jött ki nekik, az sehova nincs leírva :(
2015. máj. 5. 13:12
 96/669 folkman84 válasza:

Sziasztok

Még én sem kaptam meg a levelet.Ráadásul én kb egy hónappal a válság előtt vettem az autót és szinte végig a megbeszélt törlesztő dupláját fizettem.Két év után lemondtam a Cascot amit mint kiderült a lezáráskor végig fizetnem kellett,de azt csak levonták.A lezáráskor még elkértek 179.000Ft kezelési költséget,mert ennyibe kerül a futamidő lejárta előtti lezárás.Az 1.850.000-re kifizettem majdnem 4.000.000Ft-ot és a Törzskönyvet kipostázták,ha jól emlékszem 2000Ft-ért. Elmondhatom,hogy életem legrosszabb hitel konstrukciója volt,de tanulópénznek nagyon jó.

Én megírtam az emailem az MNB-nek amit a Banifra is címeztem és külön kiemeltem,hogy nagyon sok ügyfelüknek volt úgynevezett "adminisztrációs problémája" amit anno a bank napi 2.500Ft plusz fejébe elfogadott.Szóval ezt a gesztust én is nagyon szívesen veszem és harag nélkül elválunk egymástól örökre.

Mindkét féltől várom a választ,de sok reményt nem fűzök hozzá.

Szóval mindenkinek higgadt várakozást kívánok és könyveljük el,mint egy tanulság,mert ezen rágódni már kár.

2015. máj. 5. 13:21
 97/669 anonim ***** válasza:
Klins és mennyit kaptál mekkora hitelre?
2015. máj. 5. 13:27
 98/669 anonim ***** válasza:

Na az imént szedtem össze a csekkeket és kiszámoltam mennyi fizettem ki összesen (postaköltségeket, azaz a 84x 750Ft-ot nem adtam hozzá).

2008 augusztusában kaptunk 1.6m hitelt. Idán augusztusban jár le, tehát hátra van még júni, júli, augusztus (májust ma fizettem be, persze az még a régi). A fwnnmaradó 3 hónapot a mostani összeg alapján adtam hozzá. A végeredmény "csodálatos"....

Szóval 1,6m-t vettünk fel, a teljes visszafizetett összeg pedig 4.2m (igen ennyi)!! No ha erre azt merik írni hogy tisztességes volt és nem jár vissza semmi, akkor rájuk gyújtom az üvegpalotájukat...

2015. máj. 5. 13:31
 99/669 anonim ***** válasza:
Állítólag május 15-ig kaptak moratóriumot az MNB-től, rendszerhibák miatt. Az MNB ügyfélszolgálata megerősítette, de kérdezzetek rá ti is, hátha valakinek mást mondanak: 06-40-203-776 (MNB ÜSZ)
2015. máj. 5. 14:14
 100/669 anonim ***** válasza:

És itt a 100. :)

Amúgy meg nem tudom van-e értelme nem elfogadni az ajánlatokat, mert félő hogy akkor újabb évek mire lesz valami belőle, ha lesz, ráadásul ha nem és vesztesz akkor meg sokkal xarabbul is járhatsz. Azt hiszem meg vagyunk lőve de rendesen...

Ui. Bocs a korábbi helyesírási hibákért... ;)

2015. máj. 5. 14:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!