László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
81/669 klins válasza:
Hali ! Ma megkaptam én is :( 950-et vettem fel 2mill55ezret fizettem vissza (72hó) :( és kaptam vissza 63ezret, végtelenül szomorú, dühös és csalódott vagyok :( arra gondoltam, hogy nem fogadom el az ajánlatot, de kérdés mi történik akkor, nem -e rosszabbul járok ... valaki gondolkodik ilyenbe ??? köszi
82/669 NGábor80 válasza:
Ezek roppant érdekesen számolnak. Egy ismerősömnek mindenben hasonló paraméterű hitele van, csak a Merkantilnál. Ő 400501 Ft-ot kapott vissza...
83/669 anonim válasza:
Minden más banknál mindenki normálisan kapott ennél az utolsó undorító banknál mindenki kevesett
84/669 anonim válasza:
Én várhatom a levelet május közepéig. Rohadjanak meg. Viszont azt gondolom hogy ezek az utolsó pillanatig húzták az időt és a papírra hányt számok minden számítást nélkülöznek. Egyszerűen odaírtak valamit azt örülj neki. Én már így látatlanban is fellebeznék.
85/669 A kérdező kommentje:
Szep kilatasok.Nekem sem jott meg meg.Viszont en is panasszal elek nem csak a banknal hanem a felugyeletnel is parhuzamosan.
2015. máj. 5. 05:06
86/669 anonim válasza:
Kedves 76-os 2008 januárban vettem fel és most 2015 januárban fizettem ki.
87/669 anonim válasza:
Én már kértem tőlük a részletes elszámolást, hátha okosabb leszek tőle. Elvileg 5 napjuk van rá, hogy megküldjék.
88/669 anonim válasza:
Ezeknél az sose lesz meg 5 nap alatt semmibe veszik a szabályokat törvényeket
89/669 anonim válasza:
Akkor úgy látszik, hogy azok kaptak eddig levelet,akiknek megszűnt a hitelszerződése.Akinek még élő szerződése van( mint nekem) az várhat Május közepéig.Rohadt mocskos Portugál cigányok!Remélem kitakarodnak az Országból, mert ezek után senki nem fog náluk hitelt felvenni.Amúgy is szarnak mindenre, olvastam valahol, hogy a jogosan kiszabott pénzbírságot sem fizették be.Akkor mi hiába írogatunk és perelünk, úgy sem történik semmi...
90/669 anonim válasza:
Még én sem kaptam meg a levelet tőlük, pedig lejárt a tartozásom, szóval, szerintem hasra ütés, hogy épp ki kapja meg, és persze mennyit is. Én is azon gondolkozom, hogy még meg sem kaptam, de már panaszlevéllel élnék az MKB-nál. Igaz az én hitelem 980000Ft- volt, és ebből fizettem vissza a mocskoknak 2010000Ft-ot 72 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!