Szemét egy banda. Az egyszer fix. Rohadt sok aljasságot tudnék felsorolni amit velünk megtett 7 év alatt. Pedig egy jól fizető mindig pontos és korrekt ügyfelek voltunk. Ez a népség a bankok legalja..... Olvastam, HOGY ADMINISZTRÁCIÓS OKOKBÓL NEM TUDNAK A TÖRVÉNY ÁLTAL ELŐÌRT DÁTUMNAK ELEGET TENNI ÉS VAN AKI CSAK MÁJUS KÖZEPÉN KAP LEVELET. HOL LEHET EMIATT FELNYOMNI ŐKET?????
2015. máj. 1. 20:59
42/669 anonim válasza:
Adminisztrációs okok? :D Meg az anyátok pics@j@t. Majdnem 1 évük volt felkészülni. Mondtam én hogy ezek képtelenek bármire. Hozzá nem értő, semmitérő bűnözők. Mit gondolnak ezek magukról komolyan? Amikor én késtem 1 azaz egy napot 2500 forintot raktak a törlesztőmre a törvényekre hivatkozva. Hát akkor most miért nem tartják be ilyen lelkesen a törvényeket? Néztem a neten de semmi azzal kapcsolatban, hogy mi történik ha egy bank nem küld levelet mert természetesnek veszik hogy minden bank betartja a határidőket. Hát ezek a tetvek nem. Első körben felhívom őket, másodikban személyesen megyek be és addig leszek ott amíg nem kapok információkat, ha ez sem segít ügyvéd, bíróság, banki felügyelet, média. Ezt nem ússzák meg a sz@rháziak
Én is vártam az elszámoló levélre ,de ha jobban elolvasom tájékoztatást még jó ideig várhatok-várhatunk , idézet a tájékoztatásból : " várhatóan május közepéig tudjuk Tisztelt Ügyfelünk részére megküldeni " . Magyarul majd valamikor lehet majd május végén ....
Azt is különösen furcsának találom , hogy ettől a banktól még senki nem kapott elszámolást !
2015. máj. 2. 15:52
45/669 anonim válasza:
Én most megtettem a bejelentésemet az MNB felé. Nem igaz, hogy törvényen felettinek érzik magukat!! Remélem az eltelt napokra késedelmi pótlék fizetést fognak nekik előírni!! Szerintem túl nagy számok jöttek ki nekik, és így akarják bevárni, hogy az ügyfeleik befizessék a havi törlesztőket, hogy legyen miből kicsengetni a zsét...vagyis remélem :S
2015. máj. 2. 16:32
46/669 attika30 válasza:
Kedves sorstársaim!Mi 2007-ben és 2008-ban vettünk föl hitelt 2 autóra a feleségemmel. A 2007-es a Budapest autónál 550000ft töke a 2008-as a Banifnál 800000ft töke volt a többit régebbi autó beszámitással és készpénzzel rendeztük mind kettöt rendszeresen fizettük és hála istenek 2012-ben és 2013 ban le is járt. A Budapest Bankos az nem emelt törlesztö részletet de az utólsó 3 havi törlesztöm az több volt mint 150000ft, a feleségemé a Banif Bankos pedig a válság kezdetekor már megemelte a havi törlesztöt ami pár honap alatt 25-röl 40000ftra nött.Április 20 -án kaptam meg a Budapest Banktol az elszámolást ami 122000ft -rol szolt amit az 550000ft ra korektnek tartotam és elfogadtam 22-én viszaküldtem az értesitést és 28 -án már a számlámn is volt az elfogadott összeg tehát 22% ot kaptam vissza. A BAniftol a feleségem még semmit nem kapott, de ha nem lesz a tökének legalább a 22% a akor nem fogadjuk el. Ugyhogy ezt azért osztotam meg veletek hogy ne hadjátok magatokat nevetséges 40-50000ft tal hogy kiszurják a szemeteket. szép napot!
2015. máj. 2. 16:36
47/669 anonim válasza:
Levél élsítve az mnb felé. Ha nem kapok holnap levelet este küldöm. 7 évig szivattak. Most ideje hogy kapjanak a jóból ők is.
2015. máj. 2. 18:52
48/669 anonim válasza:
Én is gondolkodom a levél beélesítésén... Konkrétan kinek is és hova kell küldeni a levelet?
2015. máj. 2. 19:01
49/669 anonim válasza:
Akik írtak a MBN- nak, megírja majd, hogy milyen választ küldtek? Nagyon kíváncsi (kíváncsiak) lennénk, hogy ők foglalkoznak e a bankkal vagy sem!
Ha a törvény úgy írja elő ,hogy április 30.-ig ki kell értesíteni, akkor ha nem tett eleget, akkor miért is ne sülhetne el fordítva a történtet, hogy kamatot is fizessenek vissza?! Fel kéne a bank ellen lépni, és oda csapni az asztalunkra, együtt, közösen!!!! Rabló, mocskos banda! Hányni tudnék tőlük!
2015. máj. 2. 19:01
50/669 anonim válasza:
A híradó szerint akár péntek is lehet mire a posta kiviszi a leveleket. Komolyan ez már egy kabaré
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!